Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Samspillsentreprise for nytt undervisningsfjøs ved Buskerud vgs. i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Samspillsentreprise for nytt undervisningsfjøs ved Buskerud vgs.

Prosjektet omfatter oppføring av et nytt undervisningsfjøs for ku og sau i størrelsesorden 1500 m2 bra. Bygget skal ligge langs Buskerudvegen nedenfor Buskerud vgs. i Åmot.
Bygget skal bestå av et husdyrrom for ku, og en del som inneholder areal for fôrhåndtering, sauehold, serviceareal for melkeproduksjon og disponibelt areal. i tillegg skal det etableres et undervisningsarealer i deler av andre etasje. Det skal etableres en plansilo i tilknytning til bygget.
Som en del av kontraktsgjenstanden skal det etableres en gårdsveg fra skolens område parallelt med Buskerudsvegen og frem til plassering av nytt fjøs, samt en direkteavkjøring fra Buskerudvegen og til fjø#URL0# skal i tillegg etableres en ny trafo på området for fjøset, og høyspentkabler og fiberkabel tas fra eksisterende traforom på området til skolen og kabler forlegges i grøft i tilknytning til bla. Ny gårdsveg.
Undervisningsfjøset er tenkt å kunne håndtere en melkekvote på ca. 340 000 liter, ca. 50 kuer og ca. 75 sau i talle.
Entrepriseform og kontrakt:
Arbeidene gjennomføres som en samspillsentreprise i to faser. Den første fasen, Utviklingsfasen, vil gjennomføres i tett samspill mellom Oppdragsgiver og Entreprenør. Den andre fasen, Gjennomføringsfasen, skal utføres som totalentreprise etter ns 8407. Tilbydere bes om sette seg godt inn i de spesielle kontraktsbestemmelsene, inkl. Samspillsavtalen, som gjelder for prosjektet i sin helhet og de enkelte faser.
Anbud id:
622341
  • Sted:
    Modum
  • Registrert:
    Lørdag 14. Desember 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Østfold

5 anbud