Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

584 Siste år
139 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Satellittkommunikasjon - Nasjonal/Internasjonal assistanse

Registrert Dato: Torsdag 15. November 2012

Norsk Romsenter skal være statens strategiske, samordnende og utøvende organ for å sikre en effektiv utnyttelse av verdensrommet til beste for det norske samfunn.
I forbindelse med utrednings- og oppfølgingsoppgaver relatert til prosjekter støttet av følgemidler og utviklingsprosjekter delfinansiert av ESAs ARTES-program er det behov for spesifikk konsulentbistand i en tidsbegrenset periode. Arbeidet forventes utført selvstendig og/eller som en del av mindre arbeidsgrupper spesifisert av NRS innen satellittkommunikasjonsfeltet.
Vi søker etter en konsulent med teknologisk bakgrunn og erfaring fra arbeid med systemutredning, teknologivurdering og prosjektoppfølging knyttet til satellittkommunikasjonssystemer. Kunnskap om ESA og ARTES-programmets elementer er en fordel og vil vektlegges.
Arbeidet vil gjennomføres med noe varierende arbeidsbelastning i perioden fra og med desember 2012 til og med desember 2013. Aktiviteter og innsatsnivå avtales løpende med seksjonssjef for satellittkommunikasjon ved NRS.
Rammen for kontrakten er kr. 450 000,- eks. mva. Dekning av eventuelle reiseutgifter etter statens satser i forbindelse med møter er inkludert i kontrakten.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Konsulent, Prosjekter, Varierende

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 23. November 2012