Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

SD-anlegg til Ringerike sykehus

Vestre Viken hf v/Innkjøpsavdelingen, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandling i forbindelse med anskaffelse av sd-anlegg til Ringerike sykehus.
Vestre Viken hf, Ringerike Sykehus har i dag tre forskjellige sd-anlegg, der det eldste anlegget skal byttes ut (inkludert alle undersentraler og toppsystem). Anlegget som skal skiftes ut er et Sauter anlegg fra ca. 1990. Se vedlegg 3 for oversikt antall i/0, og undersentraler/type anlegg.
De andre to anleggene er av typen Siemens Desigo og Siemens px.
Oppdragsgiver ønsker opsjon på løsning der tilbudt nytt anlegg er toppsystem også for hele eller deler av de to Siemens-anleggene.
Sykehuset er under stadig endring og utvikling, noe som stiller store krav til fleksibilitet. Sykehus er høyteknologiske og benytter lan og wlan for overføring av informasjon og data av klinisk, medisinteknisk og teknisk art.
Anlegget som skal skiftes ut har en oppetid på 24 timer 7 dager i uken, og noen av systemene det nye anlegget skal betjene kan ikke stoppes uten koordinering med sykehusets akuttberedskap.
Det er etablert et eget teknisk kommunikasjonsnett med cat. 6 kabling, hvor største kabellengde er ca. 130m, og det må beregnes to switcher i nettverket.
løsningsforslaget skal blant annet inneholde utskifting av undersentraler, hovedserver, programmering, demontering/montering av utstyr, gjenbruk/levering nytt periferiutstyr, ombygging av tavler, merking, dokumentasjon (elektronisk /papir), opplæring og eventuelt annet nødvendig for at løsningsforslaget skal fungere optimalt.
sd-anlegget skal være teknisk åpent, det vil si at det skal inneha kvaliteter for kommunikasjon med kjente bussystemer og tredjeparts komponenter (velges fritt i åpen konkurranse ved senere rehabilitering/nyinstallasjon).
sd-anlegget skal også være kommersielt åpent, det vil si at Oppdragsgiver ved eventuelle senere utvidelser eller service på anlegget skal kunne velge fritt blant alle aktører. Dette betinger adgang til systemet på alle områder.
Systemet skal kunne betjenes fra ordinære pc`er med enten standard nettleser, smart-telefoner, nettbrett el.
Selve anskaffelsen har per i dag en øvre økonomisk ramme på ca kr 1, 5 millioner eks mva. (Inkludert nødvendig tilleggsarbeider innen vvs, Elektro, Bygg og ikt, samt eventuelle endringer i infrastruktur for disse fagområdene)
1 stk sd-anlegg
Anbud id:
236216
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Onsdag 13. Februar 2013