Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

630 Siste år
191 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sektoranalyse av mineralnæringen i Nord-Norge

Registrert Dato: Onsdag 05. September 2012

Nærings- og handelsdepartementet (NHD) leder en interdepartemental styringsgruppe for prosjektet Kunnskapsinnhenting ? verdiskaping i nord.
Målet med ?Kunnskapsinnhenting ? verdiskaping i nord? er å hente inn kunnskap om virkninger og ringvirkninger av en økt satsing på økonomisk verdiskaping i næringer som reiseliv og fiskerirelaterte virksomheter i Nordland, Troms og Finnmark. Det er ønskelig å vurdere verdiskaping i et bredt perspektiv hvor det tas hensyn til både økonomiske, sosiale og miljømessige virkninger og ringvirkninger. Utgangspunktet for den geografiske avgrensningen er den oppdaterte forvaltningsplanen for Barentshavet ? Lofoten, og kunnskapen som samles inn skal kunne brukes som grunnlag for neste oppdatering av forvaltningsplanen.
Kunnskapsinnhentingen dekker et bredt spekter av næringer og problemstillinger, og skal synliggjøre potensialet for verdiskaping i næringene hver for seg og samlet. De sektorene det skal utføres egne sektoranalyser for er:
- Fiskeri, havbruk og nye marine næringer
- Reiseliv
- Fornybar energi
- Mineralnæringen
- Annen industri og næringsvirksomhet
Denne utredningen gjelder en sektoranalyse av mineralnæringen som skal inngå i arbeidet med fremtidsbilder.
I sektoranalysene er formålet å kartlegge relevante næringer/sektorer, og vurdere potensialet for verdiskaping på mellomlang sikt (2030) og lang sikt (2050 og 2100). Gjennom utredningene skal det utarbeides bakgrunnsmateriale med status for de aktuelle næringene, og beskrivelse av deres framtidsutsikter, herunder viktige næringsspesifikke trender.
Estimert øvre kostnadsramme for analysen er i størrelsesorden 1.000.000 kr ekskl. mva. Dette er et utforpliktende anslag gjort etter oppdragsgivers beste skjønn.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 18. Oktober 2012