Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sektoranalyse av reiselivsnæringen i Nord-Norge

Registrert Dato: Mandag 27. August 2012

Nærings- og handelsdepartementet (NHD) leder en interdepartemental styringsgruppe for prosjektet Kunnskapsinnhenting ? verdiskaping i nord.
Målet med ?Kunnskapsinnhenting ? verdiskaping i nord? er å hente inn kunnskap om virkninger og ringvirkninger av en økt satsing på økonomisk verdiskaping i næringer som reiseliv og fiskerirelaterte virksomheter i Nordland, Troms og Finnmark. Det er ønskelig å vurdere verdiskaping i et bredt perspektiv hvor det tas hensyn til både økonomiske, sosiale og miljømessige virkninger og ringvirkninger. Utgangspunktet for den geografiske avgrensningen er den oppdaterte forvaltningsplanen for Barentshavet ? Lofoten, og kunnskapen som samles inn skal kunne brukes som grunnlag for neste oppdatering av forvaltningsplanen.
Kunnskapsinnhentingen dekker et bredt spekter av næringer og problemstillinger, og skal synliggjøre potensialet for verdiskaping i næringene hver for seg og samlet. De sektorene det skal utføres egne sektoranalyser for er:
- Fiskeri, havbruk og nye marine næringer
- Reiseliv
- Fornybar energi
- Mineralnæringen
- Annen industri og næringsvirksomhet
Denne utredningen gjelder en sektoranalyse av reiselivsnæringen.I sektoranalysen av reiseliv er formålet å kartlegge sektoren, og vurdere potensialet for verdiskaping på mellomlang sikt (2030) og lang sikt (2050 og 2100). Gjennom utredningen skal det utarbeides bakgrunnsmateriale med status for den aktuelle sektoren, og beskrivelse av dens framtidsutsikter, herunder viktige næringsspesifikke trender.
Nærmere beskrivelse følger av bilag 1 til kontrakt.
Kontrakten har en verdi på anslagsvis 1 500 000 kroner ekskl. mva.
Se vedlagte konkurransegrunnlag og øvrige konkurransedokumenter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 03. Oktober 2012