Betong, Betongsaging, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Sprenging, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4263 Siste år
1535 Siste 3 mnd
490 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Senking +støping av gulv i råkjeller som har fjellgrunn.

Registrert Dato: Tirsdag 15. Mars 2011

Oppdraget gjelder to rom i råkjeller på tilsammen ca. 20 m2 i enebolig fra 1924 på Strømmen..Det er ønskelig å kunne utnytte kjelleren til oppholdsrom og få en takhøyde på over 190 cm.. Huset står direkte på fjell.

Vi har alt fjernet gammelt gulv, så vi ser nå direkte på fjellet. Ved help av pressluftborr og pigging har vi fra før fjernet en del av fjellet for å kunne senke gulvet litt. Det står imidlertid noe piggearbeid igjen i det ene rommet, det er ønskelig å få hjelp med dette(hardt fjell).Pga noe tilsig av fukt fra grunnen, er det fra før også laget kanaler gjennom hull i grunnmur for å drenere dette ut. Det må vurderes hvordan dette kan bli optimalt (fuktsperre etc.).

Vi ønsker at legging av nytt betonggulv skal bygge minst mulig i høyden og vi skal ikke ha varmekabler støpt inn. Vi vurderer heller å legge varmekabelplater(selges på Maxbo, isolerer nedad, gir varme oppover) oppå betongen og deretter f.eks.laminat.

Det er også ønskelig å få vurdert hva som kan gjøres med murveggene, vinduer og ventilasjon for at kjellerrommene skal kunne være mulig å oppholde seg i.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere