Rengjøring i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

411 Siste år
109 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Seriøse anbud på utvasking av større studentkollektiv (muligheter for faste årlige vaskeoppdrag).

Registrert Dato: Mandag 22. Juni 2009

Vi har siden aug. i fjor leid ut til et studentkollektiv en større halvdel av en tomannsbolig over fire plan (ca 240 kvm) i Strandlien 25, 5057 Bergen.

Erfaringsmessig vasker ikke studenter godt nok når de flytter ut; til tross for at de er blitt utstyrt med detaljert utvaskingsskjema over de respektive rom og etasjer.

Angjeldende studentkollektiv består av 14 hybler med fellesrom. Pr. i dag skal minst 12 av rommene helt eller delvis utvaskes + fellesrom; grunnet dårlig/mangelfull utvasking.

I sakens anledning har vi behov for befaring og vaskeevaluering med spesifisert anbud; som vil bli presentert for studentene, og som må betale med trekk fra depositum. Merk at det er viktig at vi er sikret bevis; som vi evt. kan bruke hvis det oppstår en juridisk konflikt mot de utflyttete studentene. I så måte er det viktig at den som gir anbud kan vise til å være profesjonell; slik at ingen kan betvile faglige vaskekompetanse med evaluering.

Jeg skylder å gjøre oppmerksom på at fra kommende høst vil jeg kontraktfeste med de nye leietakerne (studenter) at utleieadressen hver forsommer skal utvaskes av proff rengjøringsfirma. M.a.o. kan man påregne faste årlige oppdrag forutsatt at inngitt anbud og vaskearbeid er konkurransedyktig sett i relasjon til andre seriøse firma i markedet. Det er ønskelig at vi i år også får anbud for kommende år (juni 2010) med evt. ulike prisforutsetninger - noe vi kan komme nærmere tilbake til.

Det er ønskelig med snarlig tilbakemelding. Vi er fleksible - også i helgen eller på kveldstid.

Ønsker kun seriøse henvendelser med referanser. Pris oppgitt med moms.

Mvh
TBM

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring

Befaring, Fellesrom, Hybler, Pris, Rengjøringsfirma, Tomannsbolig

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Søndag 19. Juli 2009