Kulde & varme, Rørlegger, Vaktmester i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1226 Siste år
326 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Service på parafinbrenner

Registrert Dato: Onsdag 10. Februar 2010

Jeg har en parafinkamin av merket Savoie (Modell 174 08 04), og en pumpe av type BM olieløfter type 346. Rørene er 8 mm. i diameter

Parafinkaminen er koblet fra pipen pga. jeg har lagt nytt gulv i kjeller. Før kaminen ble koblet fra hadde jeg problemer med at flammen brenner, slokner og tenner seg selv (noe jeg antar skyldes utilstrekkelig oljetilførsel). Hendelen for rengjøring av parafininntaket er delvis defekt ("nålen" som skal rengjøre parafininntaket når man roterer på hendelen er brukket/borte), og jeg antar dette er medvirkende årsak til at parafinkaminen ikke brenner som forventet. Jeg hadde også problemer med at parafinkaminen sotet etter å vært aktiv i noen timer.

Jeg trenger service på parafinkaminen: for å få montert parafinkaminen tilbake i pipen, generelt vedlikehold, erstatning av defekt hendel for rengjøring.

Ca 2. meter fra parafinkaminen er det montert en stoppekran på røret. Denne stoppekranen er ikke 100% tett, og jeg ønsker også å få erstattet denne av en ny stoppekran.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Kulde & varme, Rørlegger, Vaktmester

Gulv, Kjeller, Pumpe, Rengjøring, Stoppekran, Vedlikehold

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Søndag 28. Februar 2010