Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Service Pumpestasjoner 2013

Denne konkurransen omfatter etablering av inntil tre parallelle rammeavtaler for de nedenfor spesifiserte områder, ref. Forskriftens §15-3.
Avtalen skal dekke behov utover det kommunen til enhver tid har kapasitet for i egenregi, og som ikke dekkes av egen serviceavtale/tilsynskontroll, som er inngått med leverandør av pumpestasjon. Det vises for øvrig til forbehold i pkt. 3.
Avtalen omfatter:
Vedlikehold? Reparasjon? Pluggkjøring? Installasjon, inkludert materialleveranser. Utførelse på pumpestasjoner generelt, og omfatter pumper med tilhørende utstyr og pumpehus.
Den enkelte pumpeleverandør gjennomfører årlig tilsyn av sine respektive pumper/pumpestasjoner, og leverer oppdragsgiver en tilstandsrapport. på grunnlag av denne rapporten vil oppdragsgiver vurdere hvilke mangler/behov som skal utføres i egenregi, og hvilke som skal dekkes under denne avtalen.
Avtalen vil være avhengig av oppdragsgivers budsjettsituasjon, aktiviteter og andre rammefaktorer.
Denne avtales totale omfang er stipulert til ca. 3? 3. 5. Mill kr. Eks. Mva pr. år, ref. Forbehold.
Det tas forbehold for eksisterende avtaler som er inngått med pumpeleverandører for årskontroll, og avtaler inngått som gjeldende i en leveranses garanti- og reklamasjonstid.
Oppdragsgiver tar forbehold om å kunne benytte eksisterende avtaler på kjøp av materiell fra rørleggergrosisst eller pumpeleverandør. Benyttes egen avtale på materiellkjøp, skal dette alltid avtales med leverandør.
Anbud id:
229359
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Tirsdag 18. Desember 2012

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud