Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2210 Siste år
568 Siste 3 mnd
170 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Service Pumpestasjoner 2013

Registrert Dato: Tirsdag 18. Desember 2012

Denne konkurransen omfatter etablering av inntil tre parallelle rammeavtaler for de nedenfor spesifiserte områder, ref. forskriftens §15-3.
Avtalen skal dekke behov utover det kommunen til enhver tid har kapasitet for i egenregi, og som ikke dekkes av egen serviceavtale/tilsynskontroll, som er inngått med leverandør av pumpestasjon. Det vises for øvrig til forbehold i pkt. 3.
Avtalen omfatter:
Vedlikehold ? reparasjon ? pluggkjøring ? installasjon, inkludert materialleveranser. Utførelse på pumpestasjoner generelt, og omfatter pumper med tilhørende utstyr og pumpehus.
Den enkelte pumpeleverandør gjennomfører årlig tilsyn av sine respektive pumper/pumpestasjoner, og leverer oppdragsgiver en tilstandsrapport. På grunnlag av denne rapporten vil oppdragsgiver vurdere hvilke mangler/behov som skal utføres i egenregi, og hvilke som skal dekkes under denne avtalen.
Avtalen vil være avhengig av oppdragsgivers budsjettsituasjon, aktiviteter og andre rammefaktorer.
Denne avtales totale omfang er stipulert til ca. 3 ? 3.5. mill kr. eks. mva pr. år., ref. forbehold.
Det tas forbehold for eksisterende avtaler som er inngått med pumpeleverandører for årskontroll, og avtaler inngått som gjeldende i en leveranses garanti- og reklamasjonstid.
Oppdragsgiver tar forbehold om å kunne benytte eksisterende avtaler på kjøp av materiell fra rørleggergrosisst eller pumpeleverandør. Benyttes egen avtale på materiellkjøp, skal dette alltid avtales med leverandør.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere