Alarm & sikkerhet, Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1012 Siste år
228 Siste 3 mnd
64 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Serviceavtale - årlig service og kontroll av brannvarslingsanlegg

Registrert Dato: Fredag 27. August 2010

I henhold til Plan- og bygningslovens § 89 er vi pliktige til å sørge for nødvendig vedlikehold av bygninger og konstruksjoner, slik at disse ikke utgjør en fare for personer.
Også Byggeforskrift av 1987, Forskrift om brannforebyggende tiltak og brannsyn av 1990 samt Melding HO-1/91 krever at installerte brannalarmanlegg skal kontrolleres og vedlikeholdes regelmessig av sakkyndig personell.

Med bakgrunn i dette, søker vi nå etter en godkjent serviceavdeling som kan levere årlig service på sameiets brannanlegg. Viktig at godkjenningene dokumenteres.

Ta gjerne kontakt dersom det er manglende grunnlag for å gi en pris for årlig service og kontroll.
Tilbud ønskes snarest mulig.

Bakgrunnsinfo om sameiet:
Sameiet installerte 2005 et sentralt- og seriekoblet brannvarslingssystem.

Sameiet består av 28 rekkehus, med tilsammen 316 leiligheter. Disse leilghetene har mellom et og tre plan. Området er knyttet sammen med asfalterte gangveier.
Sameiet er delt opp i ti grupper, og hver gruppe har hver sin egen brannsentral. Brannsentralene er plassert i tette uteskap, og er montert på ytterveggen til den av rekkene som er mest strategisk plassert i gruppen.
Brannsentralene er forbundet meden bus-kabel. Alle sentralene kommuniserer med hverandre, og utløste brannalarmer blir direkte overført uten forsinkelse til Asker brannvesen. I toppetasjen er det montert en stk. røykdetektor med sirenesummer. Denne er tilkoblet det sentrle brannvarslingsanlegget. Brannvesenet og Termax har godkjent løsningen.Utstyret som er montert i dette anlegget er av merket Eltek Fire & Safety. Dette er FG-godkjent.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker

Brannalarmer, Brannanlegg, Bygninger, Konstruksjoner, Leiligheter, Pris, Rekkehus, Vedlikehold

Asker, Akershus

Avsluttet: Søndag 26. September 2010