Entreprenør, Kulde & varme i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

781 Siste år
208 Siste 3 mnd
77 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Serviceavtale for ettersyn og vedlikehold av kjølemaskiner ved OUS HF

Registrert Dato: Tirsdag 13. Desember 2011

Formålet med anskaffelsen er å inngå serviceavtale for vedlikehold og ettersyn av kjølemaskiner (videre spesifisert i vedlegg 8) for Oslo Universitetssykehus HF. Kjølemaskinene er fordelt på fire hovedlokasjoner: Rikshospitalet, Radiumhospitalet, Ullevål sykehus og Aker sykehus. Disse hoved¬lokasjonene har igjen bygninger som har lokal tilknytning til disse fire sykehusene.
Hensikten til Oslo universitetssykehus er å knytte seg til én leverandør som kan utføre faste servicebesøk på et bredt spekter av kjøleanlegg i forhold til type og fabrikat, samt foreta utrykninger og reparasjonsarbeid på bestilling fra OUS.
Den leverandør som inngår kontrakt med OUS i henhold til dette konkurranse¬grunnlaget kan benytte seg av underleverandører for å oppfylle sine kontraktsmessige forpliktelser. I slike tilfeller har leverandøren det totalte ansvar for tjenester som leveres av under-leverandører under denne avtalen. Det vil si at eventuelle feil, mangler, forsinkelser etc. som har sin årsak i underleverandør, faller inn under leverandørens ansvar. Leverandøren er ansvarlig for denne serviceavtalens betingelser i nødvendig grad blir videreført til underleverandører for å kunne ivareta intensjonen med denne avtalens bestemmelser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Kulde & varme

Bygninger, Leverandør, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 29. Juni 2012