Elektriker, Entreprenør, Kraner & løfteutstyr, Mekaniske verksteder, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8702 Siste år
6721 Siste 3 mnd
229 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Serviceavtale for stolheiser, kabinheis og skitrekk i Holmenkollen nasjonalanlegg

Registrert Dato: Søndag 29. August 2021

Heissystemene som dekkes av anskaffelsen er kabinheis og stolheis tilknyttet Holmenkollbakken, stolheis tilknyttet Midtstubakken, samt skitrekk tilknyttet rekrutteringsanlegg for skihopping i Midtstulia.
Kabinheisen i Holmenkollbakken er i daglig bruk i forbindelse med turistvirksomheten i Holmenkollen, samt i forbindelse med daglig drift og trening og arrangementer i hoppbakken. Heisen frakter turister, driftspersonell og utøvere fra heislobbyen på bakkenivå til toppen av tilløpet i Holmenkollbakken.
Det er to stolheiser i nasjonalanlegget. Stolheisen i Holmenkollbakken er i bruk i forbindelse med hoppaktiviteter i vinterhalvåret. Stolheisen i Midtstubakken er i bruk hele året, da denne bakken er tilrettelagt for hopping både sommer og vinter.
Skitrekket i Midtstulia er i bruk gjennom hele året i forbindelse med hoppaktiviteter i rekrutteringsbakkene.
Formålet med anskaffelsen er å sikre tilgang på kompetent servicepersonell samt nødvendige reservedeler til alle heisene. Videre skal avtalen sikre tilgang på teknisk personell som skal være i beredskap i anlegget i forbindelse med de årlige verdenscuparrangementene i Holmenkollen. Omfanget av dette er nærmere beskrevet i den vedlagte kravspesifikasjonen.


Referansenummer:  21/155