Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Stålarbeider, Utleie i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Serviceavtale for stolheiser, kabinheis og skitrekk i Holmenkollen nasjonalanlegg

Heissystemene som dekkes av anskaffelsen er kabinheis og stolheis tilknyttet Holmenkollbakken, stolheis tilknyttet Midtstubakken, samt skitrekk tilknyttet rekrutteringsanlegg for skihopping i Midtstulia.
Kabinheisen i Holmenkollbakken er i daglig bruk i forbindelse med turistvirksomheten i Holmenkollen, samt i forbindelse med daglig drift og trening og arrangementer i hoppbakken. Heisen frakter turister, driftspersonell og utøvere fra heislobbyen på bakkenivå til toppen av tilløpet i Holmenkollbakken.
Det er to stolheiser i nasjonalanlegget. Stolheisen i Holmenkollbakken er i bruk i forbindelse med hoppaktiviteter i vinterhalvåret. Stolheisen i Midtstubakken er i bruk hele året, da denne bakken er tilrettelagt for hopping både sommer og vinter.
Skitrekket i Midtstulia er i bruk gjennom hele året i forbindelse med hoppaktiviteter i rekrutteringsbakkene.
Formålet med anskaffelsen er å sikre tilgang på kompetent servicepersonell samt nødvendige reservedeler til alle heisene. Videre skal avtalen sikre tilgang på teknisk personell som skal være i beredskap i anlegget i forbindelse med de årlige verdenscuparrangementene i Holmenkollen. Omfanget av dette er nærmere beskrevet i den vedlagte kravspesifikasjonen.
Anbud id:
749057
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 29. August 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud