Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

751 Siste år
172 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Servvice og reparasjon brannalarmer, nødlys og røykventilasjon.

Registrert Dato: Fredag 08. Juli 2011

? Leveranse av serviceavtale og årlig sikkerhetskontroll, samt reparasjoner for brannalarmanlegg, (ref. prisskjema),som er montert i Fredrikstad kommunes bygninger, samt de anlegg som er montert i bygg hvor Fredrikstad kommune som leietaker også har ansvar for installerte brannalarmanlegg.
? Leveranse av serviceavtale og sikkerhetskontroll, samt reparasjoner for nød- og ledelys, (ref. prisskjema). Serviceavtalen skal omfatte nødvendig service og årlig sikkerhetskontroll av nød- og ledelys som er montert i Fredrikstad kommunes bygninger, samt de anlegg som er montert i bygg hvor Fredrikstad kommune som leietaker også har ansvar for installerte nød- og ledelys.
? Leveranse av serviceavtale og sikkerhetskontroll, samt reparasjoner røykventilasjon(røykluker av ulike slag) (ref. prisskjema). Serviceavtalen skal omfatte nødvendig service og årlig sikkerhetskontroll av røykventilasjon montert i Fredrikstad kommunes bygninger, samt de anlegg som er montert i bygg hvor Fredrikstad kommune som leietaker også har ansvar for installerte røykluker
Se konkuransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør

Anlegg, Bygg, Bygninger, Leveranse, Reparasjoner

Fredrikstad, Østfold

Avsluttet: Onsdag 30. November 2011