Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2478 Siste år
652 Siste 3 mnd
257 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Setningsnivellement, follobanen, oslo - ski

Registrert Dato: Mandag 20. Desember 2010

I forbindelse med bygging av Follobanen skal setningsutviklingen på strekningen over og omkring traseen for Follobanen overvåkes. Oppdraget går ut på å montere setningsbolter på bygninger og konstruksjoner, nivellere disse og rapportere resultatene slik at eventuell setningsutvikling kan oppdages, overvåkes og unngås.
Mer detaljert betyr dette å montere setningsbolter på alle bygninger innenfor spesifiserte influensområder for utbyggingen av Follobanen, anslått til ca. 1500 bygninger, der det ikke allerede er montert bolter. På Ski finnes det ca. 46 bygninger der det er montert bolter i forbindelse med utbyggingen av stasjonen. Disse skal implementeres og om nødvendig suppleres. Montering av alle bolter og førstegangsmålinger skal i hovedsak utføres i 2011.
Oppdraget innebærer i tillegg til montering av bolter, både vedlikehold, periodiserte nivellement og opprettelse og drift av webside. Oppdraget har oppstart fra inngått kontrakt i begynnelsen av 2011 og vil vare til og med 01.01.2020. Start- og sluttidspunkt kan bli justert ved endret budsjettildeling eller av andre årsaker
Et etablert overvåkingssystem som leverer kvalitetssikrede data vil være et utmerket verktøy til å følge opp setningsutvikling grunnet tunneldriften for raskt å treffe tiltak mot skadelig påvirkning. Det er viktig med overvåking før, under og en periode etter tunnelutbygging.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere