Snekker i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

215 Siste år
70 Siste 3 mnd
14 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sette i loftstrapp etc

Registrert Dato: Fredag 13. April 2012

Har leilighet i gammelt tre hus, ca. 1880.

1. Ønsker å sette i loftsluke, type Pocket e. L. Denne skal settes inn et tak (gips på rupanel) der det ikke er standard bjelke lag, noe forsterkning må her påregnes. Takhøyde er ca. 250 cm.

2. Eksisterende adkomst til loft er ei dør høyt oppe på en vegg i stua, høyde ca. 350 cm, denne vil vi ha fjernet og hullet blendet, materialer brukt er sponplater med glassfiber strie.

3. Da etasjeskillet ble fjernet for å åpne opp til deler av loftet ble det stygt rundt pipa, her er det som vanlig en mursteinsbredde som ´stikker ut´ av pipa der denne tidligere har gått gjennom etasje skillet. For å ´pynte´ på dette ble de utstikkende mursteina ´kledd´ med treverk. Det jeg vil ha gjort er å kutte mursteinene flush med pipeløpet og få dette pusset slett.

4. Huset har gammel trapp. Gulvet i 1. Etasje ble foret opp ca. 5cm, noe som gjorde at første trinn ble 5 cm for LAVT, i 2 etasje ble og gulvet foret opp 5 cm, noe som gjorde at siste trinnet ble 5 cm for HØYT. For å fikse dette vil jeg legge på 5 cm tykke eiketrinn på alle trinna. Dette vil kompensere for lavt 1. Trinn og høyt siste trinn. 25 trinn i ei trapp som dreier 90 grader.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Eiketrinn, Forsterkning, Glassfiber, Leilighet, Loft, Loftsluke, Materialer, Sponplater, Stua, Treverk, Vegg

Sannidal, Telemark

Avsluttet: Søndag 13. Mai 2012