Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5880 Siste år
4553 Siste 3 mnd
191 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Signalanlegg sykehjem

Registrert Dato: Onsdag 27. Desember 2017

Aurskog Høland Kommune inviterer med dette tilbydere til å levere tilbud på signalanlegg til kommunens institusjoner som sikrer at pasienter på en enkel måte kan komme i kontakt med personalet.
Sykesignalanlegget skal sikre trygge tjenester til sykehjemmenes 150 beboere. Målgruppen er alle typer pasienter som har fått innvilget opphold på sykehjem. Fra innvilget korttidsopphold for rehabilitering og opptrening, til innvilget langtidsopphold for heldøgns omsorg og pleie. Fra oppegående, spreke mennesker med demens til sengeliggende med fullt stell- og pleiebehov.
Aurskog-Høland kommune har per i dag tre sykehjem hvor signalanlegg skal installeres, henholdsvis på Aurskog, Bjørkelangen og Hemnes. Det er i økonomiplanen avsatt poster i budsjettene til denne investeringen over en tre års-periode fra 2018 til 2020. Det er per i dag uavklart hvilket sykehjem som skal få nytt signalanlegg først, men vi har til hensikt å skifte ut dagens signalanlegg på alle tre sykehjemmene over nevnte treårs-periode (jf. økonomiplan).


Referansenummer:  AHK 17/02462

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift