Transport, Utleie i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1523 Siste år
568 Siste 3 mnd
149 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

sjåførutleietjenester

Registrert Dato: Fredag 10. Februar 2012

Tilbyder blir ansvarlig for planlegging, praktisk tilrettelegging og gjennomføring av all interntransport av artist og personell under festivalen, herunder instrumenter artistene selv frakter med seg. Tilbyder må kunne håndtere kostbart musikkutstyr på en sikker og forsvarlig måte.
Festspillene disponerer tre Hyundai i40 for hele perioden, og det er disse som vil bli brukt for å gjennomføre oppdraget. Bilene tilhører Auto 23. Tilbyder skal stille med kvalifisert personell til å bemanne kjøretøyene.
Festspillene i Bergen 2012 finner sted 23.mai til 6.juni. I dette tilbudet legges det til grunn at det vil foregå persontransport 1 dag i forkant og 1 dag i etterkant av festival en. Tidsrommet for kjøring som skal legges til grunn blir dermed 22.mai til 7.juni 2012. I tillegg til festivalkjøringen kommer forarbeidet knyttet til planlegging, og startdato for oppdraget blir derfor satt til 14.mai 2012.
I tilbudet legges det til grunn inntil 12 timer kjøring per bil per dag, totalt 36 timer kjøring fordelt fritt på de tre bilene daglig i hele perioden. Timeforbruk ut over dette faktureres i etterkant av oppdraget, og utbetales etter at kjøreliste med oversikt over timeforbruk er forevist og godkjent av FiB. Tilbyder er ansvarlig for at gjeldende arbeidstidsbestemmelser og lover blir overholdt, samt koordinering av transporten.
FiB står ansvarlig for eventuelle skader på bilene som brukes til oppdraget, så lenge skaden ikke skyldes grov uaktsomhet eller uforsiktighet av sjåføren. I så fall vil dette avgjøres av FiB og oppdragstaker i fellesskap, der eventuelle tvister/uenigheter vil bli avgjort av bileiers forsikringsselskap.
Tilbyder skal dekke driftsutgifter for bilen, herunder renhold, drivstoff og bomavgift med mer. Dette bes om at tas med i tilbudsprisen. FiB dekker forsikring gjennom bileier Auto 23. Eventuelle parkeringsbøter som ikke blir ilagt i forbindelse med av/påstigning dekkes av tilbyder.
Tilbyder står ansvarlig for å innhente nødvendig dispensasjon for parkering utenfor FiB sine kontorer og på Flesland. Eventuelle bøter som kommer grunnet at dette ikke er på plass dekkes av tilbyder.
Sjåfører som brukes til oppdraget skal være pent kledd og ellers fremstå representativ. Sjåførene skal være serviceinnstilt og imøtekommende, og må kunne kommunisere godt på norsk og engelsk.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport, Utleie

Festival, Interntransport, Kontorer, Parkering, Planlegging, Renhold

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 08. Mars 2012