Snekker, Taktekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

529 Siste år
171 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sjekk av tilstand på tak i kongens gate i sandefjord

Registrert Dato: Tirsdag 13. November 2012

Hei,
Vi ønsker å sjekke tilstanden på taket i Kongens gate i Sandefjord og vi lurer på om dere utfører tilstands kontroll av tak, i så fall ønsker vi ett tilbud på prisen for tilstands kontroll av tak.

Følgende ønskes en rapport om.

Beslag rundt samtlige vinduer. Også de nylig utbedrede. Samt en spesiell formening om hvilke utfordringer som knyttes til innsetting av et mindre takvindu enn tidligere montert (mitt bad).
Beslag rundt samtlige pipehatter.
Beslag ved gesims brannmur, og sannsynlig behov for tilsyn og etterkontroll etter avblåst beslag. *1

Mønet, gå over hele lengden. Samt en formening om hvorvidt mønet kan reagere på omfattende ombygging av loft, innbefattet at gamle bjelker ved innsetting av etasjeskiller ble kappet og forsterket i andre områder.

Områder tak / øvre veggparti / takrenner. Risikoområder for fukt ved hardt regn, økende nedbør og tiltetting grunnet blader og rusk som både blåser fra omkringliggende trær og tas med av til tider stort antall fugler.

En formening om hvilke utfordringer som knytter seg til de ulike typene tak, grunnet deres type, alder og opprinnelige kvalitet, ved innsetting av takvinduer. Henviser spesielt til A-taks platene inn mot bakgård, samt problemer med utførelse av beslag rundt de tre stuevinduene ut mot Gågaten. Ved sistnevnte kan også en formening om mulighet for ventilasjon utenfra og inn til stue oppgis.

En formening om forventet kunnskap av ikke-faglærte om typen spikre brukt på A-taks platene, som iflg VKB må slås til ca. hvert annet år, Samt hvorvidt dette gjelder flere av takflatene eller bare dette feltet.

Is. Risiko for sprengning av beslag skjøter *2, risiko og tilsynsbehov i områder der det hakkes is *3, samt risiko for til-tetting av takrenner og de ulike alternativer man har her.

Generell oversikt om hvorvidt taket er i henhold til gjeldende forskrifter, også kommunale, hva gjelder snøfangere, tilkomst (Vi har ikke piper i bruk) og evt brannteknisk dersom dette er noe han kan mene noe om.

Ta bilder når han er på taket. Både oversiktsbilder og detaljer av og rundt ulike områder han ser nyttig for oss å holde dokumentert nå og i kommende arkiv. Spesielt fra ulike vinkler rundt gesims.

Bygningen det gjelder er en 4 etasjes bygning.

http: / / maps. Google. Com / maps?rls=com. Microsoft: no: IE-Address&oe=UTF-8&rlz=1I7FTSG_noNO504NO504&q=kongens + gate + 16 + sandefjord&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x4646c090dd12609d: 0xd5a2476849d62e54, Kongens + gate + 16, + 3211 + Sandefjord, + Norge&sa=X&ei=1MygULHhD8aL4gT09YCIAg&ved=0CCEQ8gEwAA

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker, Taktekker

Arkiv, Beslag, Brannmur, Innsetting, Loft, Ombygging, Piper, Skjøter, Stue, Takrenner, Takvindu, Takvinduer, Trær, Veggparti, Ventilasjon, Vinduer

Sandefjord, Vestfold

Avsluttet: Onsdag 28. November 2012