Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Skallsikring

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Skallsikring

Kleivdammen vannbehandlingsanlegg er oppdragets pilotprosjekt. Dette må derfor tas hensyn til ved kapasitetsvalg for serverprogrammer etc. Alle sentrale programvarer og maskinutstyr skal således leveres for å kunne utvides stegvis til minimum 30 anlegg / objekter uten å måtte bytte fysiske enheter eller programvare. Oppdragsgivers videreføring av anskaffelsen fra pilot til øvrige anlegg avhenger av evaluering av om pilotprosjektet anses vellykket. Tilbudte priser som ikke spesifikt kun gjelder pilotprosjektet, eksempelvis timepriser, gjøres gjeldende ved eventuell videreføring til øvrige anlegg,
Sikkerhetsanlegget skal detektere uønsket tilsiktet fysisk inntrenging og gi vaktsentralen (intern) et best mulig grunnlag for å vurdere aksjoner ved alarm og i ettertid kunne dokumentere årsaksforhold for hver alarm.
Anskaffelsens verdi anslås til ca. nok 10. 000. 000, - eks mva. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver.
Konkurransedokumentene, som bl. a. Består av strategi for skallsikring av utvalgte installasjoner, inneholder opplysninger om samfunnskritiske funksjoner og unntas derfor offentlighet. Dokumentene vil kun bli gjort tilgjengelige for leverandører som oppfyller kvalifikasjonskravene og som inviteres til å gi tilbud.
Det vil i tillegg bli utarbeidet taushetserklæring som skal signeres av tilbyder som gis tilgang til dokumentene.
Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget. Det tillates alternative tilbud. Det skal i tilbudet tydelig fremgå hva alternativene består i. Alternative tilbud skal prises i angitt prisskjema, se punkt 2. 2. 1.
Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht forsyningsforskriften §15-3, men har kommet til at det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.
Anbud id:
677882
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 23. Oktober 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud