Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

592 Siste år
169 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skatteetaten.no

Registrert Dato: Torsdag 17. Januar 2013

Oppdragsgiver for denne anskaffelsen er Skatteetaten v/ Skatteetatens IT- og servicepartner (SITS).
Skatteetaten består av Skattedirektoratet og skattekontor organisert i fem skatteregioner. Skattedirektoratet er underlagt Finansdepartementet og ledes av skattedirektøren. SITS er en egen enhet med ansvar for etatens IT-virksomhet og administrative oppgaver. Mer informasjon om Skatteetaten finnes på *** Linken er fjernet *** />1.2 Formål
Anskaffelsen har som mål å etablere og idriftsette en komplett publiseringsløsning for skatteetaten.no, basert på videreutvikling av eksisterende funksjonalitet, med driftsytelser i henhold til kravspesifikasjonen som blir utarbeidet og utlyst.
Publiseringsløsningen skal ta utgangspunkt i politiske målsetninger om åpne og standardiserte løsninger. Skatteetatens intensjon er å legge til rette for bruk av samme publiseringsmiljø for etatens interne og eksterne nettsteder.
Både etablering, konvertering, drift og forvaltning samt rammeavtale for videreutvikling av inngår i anskaffelsen.
Leverandøren som blir tildelt kontrakten skal ha et totalansvar for leveransen. Utover teknisk og programmeringsmessig kompetanse, skal leverandøren også levere tjenester og kompetanse innfor interaksjonsdesign, design, søk og annen webrelatert virksomhet.
Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Design, Drift, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 22. Februar 2013