Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Skavanger 1:7 skole Dyrgravveien 5 Skavanger - Kongsberg kommune

Anskaffelsen omfatter prosjektering og utførelse av rivnings- og bygningsarbeider med grunnlag i tegninger, spesifikasjoner og annen dokumentasjon inntatt som Vedlegg 1 til dette konkurransegrunnlaget.
Leveransen består av en 1, 5 parallell barneskole for 275 elever, rivearbeider av et én-etasjers bolighus og to frittstående garasjer i Dyrgravveien 3, og eksisterende Skavanger skole, opparbeidelse av uteareal/lek/parkering/Kiss&Ride område og teknisk infrastruktur, samt ny tilknytning til fv. 40. i tillegg skal eksisterende gymsalbygning på tomten oppgraderes med tilpasset fasadekledning.
Skolen skal oppføres i og med massivtre.
Prosjekteringsunderlaget er basert på plusshus, og tilbudt kontraktsum skal omfattes alle kostnader for oppføring i henhold til plusshusstandarden, inkludert solceller, energibrønner og firelagsglass i atrium.
Prosjektet skal oppnå Breeam-klassifiseringen «Very good». For å få til denne klassifiseringen må prosjektet oppnå minimum 55 % av tilgjengelige poeng i Breeam.
i forprosjektfasen er det gjennomført en pre-analyse av Breeam-nor ap hvor prosjekteringsgruppen har avklart nødvendige tiltak for å oppnå Breeam krav iht. «Very Good» nivå. Breeam skal videreføres i neste fase av prosjektet.
Breeam ap, engasjert av totalentreprenør, skal være fasilitator for Breeam-prosessen og bistå prosjektet i å komme frem til gode løsninger samt med utarbeidelse av dokumentasjon.
følgende punkter er utført:
- bh har engasjert Breeam revisor som har registrert prosjektet hos #URL0#.
- ap har, gjennom sjekklister, delt ansvar på de relevante Breeam kriterier/emner.
- ap har laget en pre-analyse som har vært justert parallelt med prosjektutviklingen.
- Noe dokumentasjon er startet på for aktuelle emner med tidskrav. Dokumentasjon vil overføres til ap som overtar prosjektet i neste #URL1# henvises videre til vedlagt preanalyse for prosjektet, vedlegg 1 Del f.
Prosjektet har en estimert total budsjettramme på nok 144. 000. 000, - inklusive mva. Dette estimatet er kun av veiledende betydning, og forplikter ikke Oppdragsgiver. Budsjettrammen skal dekke alle kostnader i prosjektet, herunder påløpte kostnader i gjennomført regulering og forprosjekt, Oppdragsgivers egne prosjektkostnader og Oppdragsgivers risikoavsetning. Budsjettet er basert på en antakelse om at totalentreprisen kan gjennomføres til en kontraktssum som ikke overstiger nok 88 000 000, - eks. Mva. Oppdragsgiver tar forbehold om å avlyse konkurransen dersom det ut fra tilbudte priser ikke er sannsynlig at vedtatte budsjettrammer kan overholdes og det ikke foreligger politiske vedtak om økt budsjettramme.
Anbud id:
633935
  • Sted:
    Kongsberg
  • Registrert:
    Mandag 16. Mars 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud