Anleggsgartner, Murer, Snekker, Steinlegger i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2886 Siste år
1816 Siste 3 mnd
201 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skifertrapp, natursteinsmur og 30 kvm. treterasse

Registrert Dato: Onsdag 30. Mai 2012

Vi ønsker å byggen en ny terrasse i hagen våres. Den kan bygges oppå den som allerede er der, men skal utvides litt på sidene. Den vil være 6, 40 ´4. 70 og skal legges inntil berget som går opp mot plenen i hagen våres.

Fra terrassen og opp på berget som møter plenen (80 cm høydeforskjell) ønsker vi å få bygget en trapp i skifer. Den skal være sånn ca. 80 cm høy, 150 cm dyp totalt, og ha en bredde på 130 - 150 cm. Tror det vil resulterer i 4 trappetrinn som er 35 cm dyp og har en høydeforskjell på ca. 18 cm mellom hvert trinn.

Øvert oppe på berget (mot plenen) skal vi ha en natursteinsmur på hver side av trappen. Den vil ha litt høydeforskjell siden den vil følge berget. Den vil være ca. 2 meter bred på begge sider av trappen, men på den høyre siden vil den på den høyeste være 60 cm høy, mens den på den venstre siden av trappen bare vil være maks 25 cm.

Se på bildene av hagen som er lagt ved.

Vi vurdere å bygge terrassen selv og bare leie inn folk til å lage trappen og muren, men ønsker tilbud på både mur / trapp for seg selv, og et samlet tilbud for alle tre delene.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift