Blikkenslager, Elektriker, Glassarbeider, Snekker, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3250 Siste år
796 Siste 3 mnd
236 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skifte av tak og panel. Delvis innredning av loft

Registrert Dato: Mandag 20. April 2009

Tak på enebolig fra 1919 (masard-tak, grunnflate ca 130kvm) skal skiftes. Taket har nå emaljerte(?) plater, men vi kan vurdere enkle betongsten. I forbindelse med dette ønsker vi taket forberedt for innredning av loft, dvs det må legges lufting. Dessuten ønsker vi innsatt takvinduer (bytte to mindre eksisterende, sette inn to store og to mindre).

På loftet ønsker vi innlagt et lite bad av enkel standard (toalett, dusjkabinett og håndvask). Det er vann/avløp i etasjen rett under. Forøvrig resten av loftet isolert (steinull pga trafikkstøy) og kledd med plater (gips eller trefiber), slik at vi kan innrede dette selv senere.

Når stillaser er oppe ønsker vi også å bytte panel på hele eller deler av huset. Ønsker å slippe å flytte vinduene i denne operasjonen, men kan vureder å legge inn 5 cm isolasjon pluss vindsperre etc. Alle takrenner, nedløp og beslag på taket må skiftes.

Siden vi planlegger å gjøre så mye er pris viktig. Vi ønsker derfor ikke noe spesielt høy standard (glaserte stein el.l), men enda viktigere er det at jobben blir gjort skikkelig. Referanser!

Vi kan sende bilder av huset, og stiller opp på befaring på kort varsel.