Entreprenør, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1375 Siste år
370 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skifte av to dører i fasade i nye sandviksveien 69b

Registrert Dato: Onsdag 13. Mai 2009

Sender med bilde av nedre del av fasaden (bilde A), samt av hoveddøra (bilde B) og en sidedør til bakgang (bilde C). Under følger spesifisering av hva vi ønsker:

Inngangsdør/hoveddør (bilde B):
• Bestilling: Vi ønsker et komplett tilbud som inkluderer selve døra (+ sideparti og vindu over), materialer, kjøring etc. og montering (inkl. mva.). Dvs. alt.

• Mål: Fra karm til karm er dørpartiet 140 cm bredt og 260 cm høyt. Dette inkluderer sidepartiet (med vindu) og partiet over døra (med vindu).

• Selve døra: Vi ønsker tilbud på én tradisjonell dør (for eksempel ”Dirdal”, malt for eksempel hvit, med og uten vindu i døra), og én mer moderne dør (for eksempel ”Andrè” eller ”Ole”, malt, uten vindu). Vi ser gjerne frem til forslag som har et mer ”dristig”/alternativt preg (hvis vindu i døra må dette være innbruddssikkert). Vi tar også gjerne imot et tilbud på en aluminiumsdør – med bildeeksempel hvis mulig.

• Sidepartiet: Vi ønsker ikke lenger at det skal være vindu i sidepartiet på venstre side av døra. Vi ønsker i utgangspunktet tilbud på sideparti som ikke kan åpnes, men det er fint om dere oppgir hvor mye mer det ville koste å få et sideparti som kan åpnes.

• Partiet over døra: Vi ønsker at det skal være vindu i partiet over døra. Vinduet må slippe inn mye lys.

• Lås: Det skal være smekklås i døra. Det er dørtelefon til alle de fem leilighetene i bygget – dette systemet bør også fungere med den nye døra.

• Annet: Det er viktig for oss at døra er så stille som mulig, da vi er veldig plaget av at den smeller høyt/kraftig i dag.

Sidedør til bakgang (bilde C):
• Bestilling: Ønsker et separat prisoverslag for denne døra fordi det ikke er endelig avgjort om også denne skal skiftes ut.

• Mål: Fra karm til karm er dørpartiet 73 cm bredt og 256 cm høyt. Selve døra er 67 cm bred og 247 cm høy.

• Døra: Vi trenger en anbefaling når det gjelder valg av dør ut ifra hva som er tilgjengelig iht. målene. Fargen må være den samme som på inngangsdøra/hoveddøra. Vi ønsker ikke at det skal være et like stort vindu i den nye døra som det er i nåværende dør (bilde C), da dette lett kan knuses.

• Partiet over døra: Vinduet er intakt og gir nok lys til gangen innenfor. Mellom dette vinduet og selve døra er det et lite parti med noen vakre ”utskjæringer” som passer godt til fasaden (se bilde C). Vi kunne tenke oss å beholde dette partiet, evt. ved å kun bytte ut selve døra (obs: treverket i dørkarmen er ganske slitt/porøst og må vurderes).

• Lås: Døra må ha smekklås.


Annet: Som nevnt ovenfor ville vi sette stor pris på om dere kunne gi råd ang. hva dere mener vil bli finest på vårt hus, både når det gjelder dørvalg og fargevalg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Dørtelefon, Karm, Lås, Materialer, Montering, Pris, Sidedør, Vindu

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 01. Juli 2009