Entreprenør, Murer, Skorsteinsarbeider, Snekker, Taktekker, Torvtak i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1515 Siste år
1200 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skifte av torvtak på sel

Registrert Dato: Torsdag 25. Februar 2010

Jeg planlegger å renovere torvtaket på mitt sel på fjellet, ettersom dette nå har begynt å lekke og står i fare for å kollapse. Da jeg verken har interessen eller evnene som skal til for å gjøre dette, hadde det vært ønskelig dersom dere kunne levere dette som en totalløsning som inkluderte alle arbeider:

1) Innkjøp av samtlige nødvendige materialer, ref nedenfor.

2) Transport av materiale til byggeplass (selet befinner seg ikke langs vei, så helikoptertransport vil trolig være nødvendig. er ca 15 minutt gange i delvis bratt terreng så kan være mulig å transportere materiale "på ryggen" fra veienden også, men trolig er innleie av helikopter det klart mest praktiske)

3) Fjerning av gammelt torvtak, samt kontteplast, vindskibord og torvstokk. Deler av sutak må byttes, trolig på hele utselet, dvs ca 30 m2. En del sperrer må byttes, trolig de fleste i utsælet.

4) Montering av nye vindskibord, torvstokk og helseveiset membran. Det må legges vanlig tak-papp først, under plasten. På grunn av takvinkelen må torva legges på lekter og netting for å hindre at den siger.

5) Legging av nytt torvtak. Totalt areal antagelig omkring 50 – 60 kvadratmeter, fordelt på to sider med skråtak.

6) Muligens også montering av ny vedovn og ny pipe slik at man unngår hull i taket og heller kan ta ut pipe gjennom veggen.

7) Eventuelt annet nødvendig arbeide.

8) Rydding og rengjøring.

Da dette er et prosjekt som helst skulle vært fullført i løpet av våren, setter jeg pris på en rask tilbakemelding om pris, helst spesifisert. Ta gjerne kontakt på e-post for spørsmål.