Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1366 Siste år
365 Siste 3 mnd
90 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skifte ut all belysning i fellesarealer i en bygård

Registrert Dato: Torsdag 04. Oktober 2012

Gård fra 1895. Vi skal starte en delvis renovering og full brannteknisk oppgradering. I den forbindelse ønsker vi å bytte ut belysningen i fellesarealene med nye lamper (som vi kjøper inn) tilkoplet bevegelses- / lydsensorer og dagslyssensorer. Arbeidet omfatter:

* Nedkopling av eksisterende lyspunkter og ledninger
* Oppkopling av nye lyspunkter (ikke samme sted som de gamle) inkl. Sensorer. Det er murvegg.
* Evt. Branntetting av gjennomføringer må utføres hvis det er nødvendig med gjennomgående kabelføring til / fra de etablerte branncellene (hvis dere kommer inn tidlig, vil et eget firma foreta branntettingen).
* Oppgangen er i 5 etasjer med totalt 9 gamle lyspunkter. Vi ønsker oppsatt 10 nye lyspunkter og evt. 5 bevegelsessensorer (én i hver etasje) eller 1 lydsensor. Det er ett lyspunkt i taket for hver etasje, ett lyspunkt i trappen mellom etasjene og ett eget lyspunkt tilknyttet en oppslagstavle i 1. etg. I tillegg ønskes stikk til en varmovn flyttet.
* Kjellerrommet er delt i to adskilte rom med hver sin nedgang. Det er totalt 7 takmonterte lyspunkter i fellesareal som ønskes flyttes til vegg grunnet lav takhøyde og tilkoplet 5 bevegelsessensorer eller 2 lydsensorer. Det er 12 boder med hvert sitt lyspunkt som også ønskes flyttet til vegg. Disse skal også koples til sensorene. I tillegg er det 1 rom med varmvannstanker (blir egen branncelle) som i tillegg ønskes også en bryter hvor lyset kan bli stående på inntil det manuelt slukkes.
* Portalpassasje mellom gate og bakgård som også omhandler inngangspartiene, består av eksisterende 3 lyspunkter. Vi ønsker 6 nye lyspunkter med dagslyssensor.
(* evt. Hvis prisen ikke blir for høy: 2 nye lyspunkter ved benkeplass i bakgården (koples til de samme sensorene som i portalen). Her må vel kabel graves ned fra portalen til benkeplasseringen (ca. 5 meter). Ønsker dette spesifisert som et ekstra tillegget i anbudet.

Vi ønsker en total fastpris inkl. Materiell ( + tillegget mht benkeplasseringen). Hvis interesse, har vi laget en egen bildeside som kan studeres i detalj for å få estimert riktig mengde materiell. Visning mandag neste uke (8 / 10).

Siste bud frist onsdag 10 / 10. Arbeidet ønskes utført så snart som mulig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Boder, Branntetting, Lyspunkt, Lyspunkter, Murvegg, Oppgradering, Renovering, Sensorer, Vegg

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 10. Oktober 2012