Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

862 Siste år
295 Siste 3 mnd
84 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skifting av 8 varmtvannstanker i et sameie

Registrert Dato: Onsdag 09. Januar 2013

Vårt sameie, som består av 4 lavblokker bygget i 1982 har varmtvannstanker fra samme år. Styret, hvori jeg er medlem, betrakter de åtte elektrisk oppvarmete tankene som modne for utskiftning, før de blir defekte. Tankene som hver er på 900 liter står i egne rom, med 4 i hvert rom, i underetasjen som også er garasjeplass for sameiet. Tankene står lett tilgjengelig, men sannsynlig må en lettvegg i hvert av rommene demonteres, og deretter settes opp igjen. Sameiet har årsmøte i april, og det vil da gjøre en endelig beslutning, men for å legge frem en gjennomarbeidet sak til årsmøte er det styret hensikt å starte arbeidet nå.
Styret ønsker en helhetlig entreprise, hvor inngår også fjerne av de nåværene tankene. Referanser til lignende tidligere utførte oppdrag forutsettes lagt frem. Norsk autorisakjson og godkjennelse til å utføre et slikt oppdrag forutsettes. Firmaregistering, skatteattester, driftsregnskap (så aktuelle som mulig), momsregistrering og alle øvrige og relevante offentlige registreringer medbringes til befaringen.
I første fase ønskes interesserte å melde seg for en befaring, for derertter å komme med spørsmål, frist for fremleggelse av anbud blir satt deretter.
Det inviteres i denne omgang til en besiktning og samtale om prosjektet. (Anbudsfristen som er påført er i denne omgang kun ment som frist for å melde interesse for besiktning og samtale).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Befaring, Garasjeplass, Lettvegg, Varmtvannstanker

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Fredag 18. Januar 2013