Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1176 Siste år
347 Siste 3 mnd
127 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skilt og skiltmateriell

Registrert Dato: Torsdag 17. Februar 2011

Leveransen vil omfatte følgende varer til Stavanger og Sandnes kommuner:
1. Trafikkskilt som omfatter levering av skilt etter Vegdirektoratets håndbok 050 ?Skiltnormalen?. Skiltene ønskes levert for standard oppsettingsmateriell samt i bøyle for bakke, stolpe og veggmontasje. Oppsettingsmateriell som omfatter levering av skiltfester, beslag, klammer, klapp/foldeskilt, holdere og fundament til oppsetting av faste skilt i tillegg til arbeidsvarsling. Skiltstolper 60 og 90 mm, skal leveres i lengde på 2, 4 eller 6 m, godstykkelse 3 mm og skal være galvanisert eller pulverlakkert.
2. Arbeidsvarslingsutstyr:
a. Materiell for gjennomføring av varsling i forbindelse med arbeider på offentlig vei. Produkter kommunene benytter i dag er bl.a. sperreplank og bukker, trafikk-kjegler, sperresnor, kjørefeltskiller, sikkerhetsstolper med og uten innebygget valsellys, varsellys, sikkerhetsgjerder, trafikkstyrt mobilt lyssignalanlegg, sperrevogn, varselpaneler med og uten innebygget varsellys og foldeskilt. Materiellet skal tilfredsstille de til enhver tid gjeldende utgave av Vegdirektoratets håndbok 051 og 062.
b. Profileringsskilt samt opplysningsskilt til bruk på bl.a. anleggsområder.
c. Gjerder og bommer som omfatter levering av beskyttelses-, stengsels-, seksjons- og trapperekkverk med prefabrikerte nedgravingsfundamenter, bilsperre i ulike lengder og låsemuligheter for trekant, sylinder og hengelås, samt sving og løftebommer i ulike lengder.
3. Oppmerkingsprodukter som omfatter levering av merkespray og maling, prefabrikert termoplast og plastmasse.
4. Utemiljø/diverse

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere