Anleggsgartner, Vaktmester i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

497 Siste år
164 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skjøtsel og drift av parker,grøntanlegg,lekeplasser i årstad og åsane bydeler.

Registrert Dato: Torsdag 12. November 2009

Anskaffelsen gjelder skjøtsel og drift av parker og grøntanlegg med mer samt ettersyn og vedlikehold av lekeplasser med mer i bydelene Årstad og Åsane i Bergen kommune.
Anskaffelsen omfatter 2 deler:
Del A: Skjøtsel av gressarealer, sommerblomster, busker og trær, vedlikehold av parkinventar, overflaterenhold, avfallshåndtering, vedlikehold og snøbrøyting av gangveier, plasser og ballbaner, tilsyn med avløp, hasteoppgaver og annet forefallende arbeid i arealer Grønn etat har ansvar for.
Del B: Ettersyn og vedlikehold av lekeplassutstyr, skjøtsel og vedlikehold av utomhusareal og grøntareal i forbindelse med lekeplassene, overflaterenhold, avfallshåndtering, tilsyn med avløp, utskifting og montering av lekeapparater, mindre rehabiliteringsarbeider og utbedringer av dekker og konstruksjoner, forefallende arbeid, hasteoppgaver mm.
Anskaffelsen vil omfatte både forhåndspriset fortløpende vedlikeholdsarbeid iht. kvalitetsbeskrivelse, enklere rehabiliteringsoppgaver, andre planlagte oppgaver og hasteoppgaver etter forhåndsavtalt enhetspris eller timepris.