Prosjektleder, Taksering i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

692 Siste år
528 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skogtakst sigdal, ca 30 000 dekar - offentlig anskaffelse sak 2010/1335

Registrert Dato: Torsdag 11. Mars 2010

Det skal utføres skogtakst for om lag 30 000 dekar skogareal i Sigdal kommune i åspartiet mellom Sigdal og Numedal i Buskerud fylke. Det aktuelle arealet består av flere mindre delområder, og produktiv skog utgjør om lag 10 600 dekar. 50 eiendommer er berørt, med et gjennomsnittsareal på ca 1700 dekar.

I 2008 ble det utført skogtakst for Sigdal kommune, men denne omfattet ikke arealer som lå inne i vurderingsområdet for Trillemarka ? Rollagsfjell naturreservat. Det aktuelle arealet ligger innenfor vurderingsområdet, men utenfor det som ble vernet som Trillemarka ? Rollagsfjell naturreservat i desember 2008. Omtrent 600 dekar inne i verneområdet ble taksert i 2008. Skogbruksplanen for alle eiendommene må endres og nye planer lages.

Prosjektet skal avsluttes innen 1. november 2010.

 

Elektronisk signatur

Vi gjør oppmerksom på at ved elektronisk levering av tilbud på dette anbudet i Mercell kreves det elektronisk signatur (Bank-ID eller tilsvarende). Kontakt Mercell i god tid før tilbudsinnleveringen dersom du ønsker bistand i forbindelse med dette.


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift