Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Utleie, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Skolepaviljong Høvik skole

For å takle elevtallsutviklingen for høvik skole er det behov for utvidelse av klasseromsdelen med inntil 10 nye klasserom, så lenge voksenopplæringa i kommunen også har tilhold på skolen. Eie eller leie er ennå ikke avklart og Lier kommune ønsker derfor pris på begge deler. Det gis også anledning til å bare inngi pris på en av delene. Det ønskes pris på en 8-klasseromsløsning med opsjon for supplering med 2 klasseromsløsninger. Det ønskes oppsatt en midlertidig løsning inntil avklaringer på skolekrets og elevtallsutvikling er klarlagt
Arbeidets art og omfang
Det vil være behov for en hurtig løsning av behovet, aller helst til skolestart 2017. Dette selv om andre skoler i kommunen har ledig plass. løsningen må, på bakgrunn av tidshorisont tilfredsstille dagens krav i plan- og bygningsloven for skolebygg. Det kreves derfor en rask bygge- og etableringsprosess.
Ved valg av leie er prosjektet strukturert slik at vinneren av konkurransen skal stå for den fullstendige utvikling av prosjektet med forpliktelse til etablering av paviljongen og utleie, med forvaltning, drift, vedlikehold av prosjektet. Leverandøren skal være byggherre for tiltaket.
Formålet med prosjektet er å legge til rette for en struktur der kommunen skal nyte godt av leverandørens dokumenterte kompetanse.
Anskaffelsen omfatter følgende:
- Design
- Prosjektering
- Utbygging
- Salg eller utleie
Det forutsettes at lokalene utformes på en hensiktsmessig måte og at det legges til rette for god logistikk. Lokalene må ha universell utforming, og kommunen vil vektlegge at lokalene er energieffektive og har gode og miljøvennlige materialer og løsninger.
Valgte tilbyder vil i eventuell leieperiode være ansvarlig for fdv (forvaltning, drift og vedlikehold) av leieobjektet i henhold til kontraktbestemmelsene. Oppdragsgiver skal selv forestå øvrige ytelser slik som renhold, brøyting, feiing etc.( jf Lier kommunes ansvarsmatrise)
Byggetid
Byggetiden skal oppgis. Ønsket framdrift er svært stram og skolen har et sterkt ønske om å ta lokalene i bruk fra første skoledag..
Anbud id:
455751
  • Sted:
    Lier
  • Registrert:
    Fredag 10. Mars 2017

Lignende oppdrag i Østfold

5 anbud