Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Skoler; Oppvarming/levering av varmt vann til oppvarming og forbruksvann basert på biobrensel

Oppvarming og levering av varmt vann til oppvarming og varmt forbruksvann til Ringshaug skole og Ringshaug ungdomsskole med svømmehall basert på biobrensel og:
- nødvendige investeringer i forbindelse med varmeanlegget (ny bio-varmesentral/fyrhus med tilhørende varmeledninger/distribusjonsnett og annen infrastruktur med tilhørende utstyr/materiell) frem til og med varmeveksler i fyrrom i Ringshaug skole og teknisk rom i Ringshaug ungdomsskole.
- Ny bio-varmesentral/fyrhus må plasseres i hht situasjonsskisse ved Ringshaug ungdomsskole og må tilpasses Ringshaug ungdomsskole mhp arkitektur (form, materialer og farge).
- Lokalt varmenett/distribusjonsnett (nedgravde isolerte varmeledninger) som knytter sammen bio-varmesentralen, Ringshaug ungdomsskole og Ringshaug skole? Lengde basert på kartskisse ca 150 meter.
- Samt drift og vedlikehold av varmeanlegget inkl. Biomasse.
Se forøvrig konkuransegrunnlaget med beskrivelse, situasjonsskisse og planskisse som er vedlagt utlysingen.
Mengde/omfang:
Ringshaug skole har en oljekjel med effekt på 400 kW (her kan effekten økes til 540 kW ved å bytte brenner) og en elkjel med effekt på 300 kW. Varmeanlegget er dimensjonert med en tur/retur temp. på 80 / 40 gr celsius. Årlig varmeforbruk de 3 siste årene har ligget i området 375. 000? 520. 000 kWh. vår konsulent har vurdert årlig varmebehov til å være ca 500. 000 kWh med et varme effektbehov på ca 333 kW. Eksisterende oljekjel og elkjel vil kunne benyttes som spisslast og backup for bio-varmesentralen. Skolen har varmtvannsberedere (vvb) for elektrisk oppvarming av varmtvann på sommerstid. El-anlegget er et 230 volt anlegg.
Plassering av fyrrom fremgår av vedlagte planskisse for Ringshaug skole, første underetg.
Ringshaug ungdomsskole med svømmehall er under rehabilitering og varmebehovet er beregnet til:
· For skolen et årlig varmebehov på ca 375. 000 kWh med et tilhørende varme effektbehov på ca 500 - 550 kW og en tur/returtemp på min 60 / 40 grader celsius.
· For svømmehallen et årlig varmebehov på ca 150. 000 kWh med tilhørende varme effektbehov på 260 kW og en tur/returtemp på 70 / 50 grader celsius.
i og med at Ringshaug ungdomsskole er under rehabilitering, har vi ikke erfaringstall for varmebehovet/-forbruket og beregnet varmebehov er dermed noe usikkert.
Det vil bli installert i Ringshaug ungdomsskole varmtvannsbereder (vvb) for elektrisk oppvarming av varmtvann på sommerstid. El-anlegget er et 400 volt anlegg.
Teknisk rom ligger ved øvre venstre hjørne i nytt tilbygg, se vedlagte situasjonsskisse.
Totalt årlig varmebehov for de 2 skolene med svømmehall blir dermed i et normal år ca 1. 025. 000 kWh med et effektbehov på ca 1. 100? 1. 150 kW. Ca 80 % av varmebehovet og ca 50 % av effektbehovet skal dekkes av bio-varmesentralen.
Forøvrig vises det til vedlagte konkurransegrunnlag; dvs beskrivelse, situasjonsskisse og planskisse.
Anbud id:
206240
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Fredag 13. Juli 2012

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud