Maskinentreprenør, Transport i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2853 Siste år
1954 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Slamtømming av separate avløpsanlegg

Registrert Dato: Fredag 18. Mai 2012

Aremark, Askim, Eidsberg, Hobøl, Marker,Rakkestad, Rømskog, Trøgstad, Skiptvet og Spydeberg kommuner har etablert et innkjøpssamarbeid med felles innkjøpskontor lokalisert i Eidsberg kommune i Østfold. For dette anbudet er det kommunene Aremark, Eidsberg, Marker, Rakkestad, Rømskog, Skiptvet og Spydeberg som skal inngå rammeavtale på slamtømming av oppsamlings-og avslammingsanlegg for sanitært avløpsvann.
Innkjøpskontoret gjennomfører konkurransen på vegne av kommunene.
Det er viktig å bemerke at hver enkelt kommune er å betrakte som egen selvstendig juridisk enhet.
Eidsberg, Skiptvet og Rakkestad kommune vil ha opsjon til å tiltre avtalen 01.01.2013.
Kommunene (heretter kalt Oppdragsgiver) inviterer til åpen anbudskonkurranse vedrørende etablering av rammeavtale for tømming og transport av slam. Anleggene består av slamavskillere (septiktanker), tette tanker minirenseanlegg,utedoer, gatesluk/avfall, spyling av kommunale ledningner og annet. Avtalen omfatter også registrering av anleggstype, enkel kontroll av eventuelle feil ved anleggene i forbindelse med tømming, og rapportering til oppdragsgiver.Tilbudet omfatter ikke staking/spyling av kloakkrør ved gjentetting/forstoppelse på private anlegg. Dette avtales mellom eier(hjemmelshaver) og renovatør. Renovatør må disponere spyleutstyr som er tilstrekkelig til spyling av tilstøtende ledninger.
De overordnede hensyn for tømming og transport er:
? God service overfor anleggseier og høy grad av sikkerhet
? Miljøvennlig tømming og transport
Oppdragsgiver vil med utgangspunkt i tilbudet inngå forpliktende rammeavtaler med de valgte leverandører. Rammeavtalene vil gjelde for en periode på 3 år med opsjon på ytterligere 1 år.
Det vil tegnes individuelle kontrakter for hver kommune som oppdragsgiver i alle avtalene. Det er anledning til å gi tilbud på slamtømming av av separate avløpsanlegg til én, flere eller alle de 7 samarbeidskommunene.
Det må fremgå tydelig hva som er tilbyders tilbud og hvilke kommune/er som er gitt tilbud på.
Ut over dette er det ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget.
Kommunene har noe forskjellige behov, dette vises utifra forskjellige prisskjemaer