Rørlegger i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

156 Siste år
42 Siste 3 mnd
10 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Slukforhøyning og rør-i-rør

Registrert Dato: Mandag 11. Januar 2010

Monter slukforhøyning og skjult rør-i-rør opplegg.
Bad/vaskerom kjeller skal ha totalt 5 punkt for kaldt vann: Toalett, vask, dusj, utslagsvask med tilkobling til vaskemaskin, og kaldt vann til VV bereder. Det skal monteres 3 punkt til varmt vann; vask, dusj, utslagsvask pluss tilkobling til fordeler fra VV bereder.
Allerede montert rør-i-rør til kjøkken kobles senere til nytt anlegg. ( 1kv/ 1vv)
- Det skal også monteres varerør opp mot bad i andre etasje for senere renovering av dette. Det må være tilstrekkelig lengde på disse for å lett kunne dras opp og skjøtes fra andre etasje. Varerørene blir senere skjøtet i andre etasje og nye rør for tappevann trekkes gjennom varerørene til fordelerskap i vaskerom. Alternativt monteres disse med tilstrekkelig lengde til å trekkes opp I andre etasje uten å måtte skjøtes, kveiles da sammen og henges opp midlertidig I himling på vaskerom.
Det blir da senere montert 3 punkt for kaldt vann og 2 punkt for varmtvann på bad i andre etasje. De eksisterende kobberrørene til disse skjøtes midlertidig på det nye anlegget med passende koblinger for overgang plast/kobber. Himling i vaskerom lukkes ikke før rør-i-rør i bad andre etasje er ferdig, med formål å sikre tilkomst for senere arbeid.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Anlegg, Himling, Kjeller, Kjøkken, Koblinger, Overgang, Renovering, Skjøtes, Toalett, Utslagsvask, Vann, Varmtvann

Fagernes, Oppland

Avsluttet: Søndag 31. Januar 2010