Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Sofienberg ungdomskole- Språksenteret- ombygging / rehabilitering av underetasjen i bygg C

Prosjektet omfatter ombygging / rehabilitering av underetasjen på Språksenteret (Bygg c)
Prosjektets omfatter 8 nye kartleggingsrom (grupperom) med resepsjon/venterom og en sal til mat og helse dimensjonert for 16 elever. Tiltaket inkluderer også et nytt ventilasjonsanlegg som skal virke i tillegg til overkapasitet fra byggets eksisterende anlegg. Hovedtavle flyttes for å frigjøre arealer.
Det anlegges en ny universelt utformet hovedinngang med tilgang direkte fra bakkeplan. Fordi bygget er på byantikvarens gule liste tas det sikte på å bevare byggets eksteriør så godt som mulig. Ny inngang anlegges derfor i eksisterende vindusåpning. Innvendig innebærer tiltaket en del inngrep i eksisterende bygningsmasse for å få til den passasjen og den åpenheten som ønskes. Det gjelder spesielt i nytt teknisk rom og i sal for mat og helse, hvor to rom blir til ett.
Tiltakets omfang er tydelig begrenset til den nederste etasjen i et eksisterende bygg. Det er ingen direkte tilgang til etasjen over eller reelle muligheter for tilbygg. Arealdisponering har i stor grad gått ut på å få på plass flest mulig kartleggingsrom i tillegg til en sal for mat og helse som tilfredsstiller brukers behov. Ut over dette etableres det en gjennomgående passasje (rømningsvei) gjennom bygget som er effektiv, men fortsatt romslig. Restarealene går med til toaletter, bøttekott og teknisk rom.
Anbud id:
447861
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 13. Januar 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud