Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Sola stadion - rehabilitering av friidrettsbanen

Sola kommune skal foreta rehabilitering av friidrettsbanen på Sola stadion i Sola idrettspark. Banen, som har kunststoffdekke lagt i 1981, har 6 rundløpsbaner og 8 sprintbaner for 100 m og 110 m hekk på oppløpssiden. Toppdekket er i meget dårlig stand og skal skiftes ut.
Arbeidene med rehabiliteringen er delt i 2 entrepriser:
1. Entreprise omfatter forberedende arbeider (alle grunnarbeidene) i forbindelse med rehabiliteringen. Fjerning av eksisterende kunststoffbelegg og drensasfalt inkl. Satsplanker for lengde og tresteg samt stavkasse. Kontroll og utbedring av eksisterende banefundament, påstøp i vanngrav, utskifting av kantstein med myk topp som er ødelagt m. m.
Eksisterende aco-drain renne skal bygges om. Videre skal eksisterende kasteringer for kule og slegge/diskos fjernes og reetableres i nye posisjoner. Levering og montering av nytt kastbur, for slegge/diskos, inkl. Fundamentering. på finavrettet banefundament (bærelag) skal det legges 2 lag drensasfalt som underlag for nytt kunststoffdekke. Justering av berørte og tilstøtende grasarealer m. m. rørinspeksjon/kontroll av eksisterende drens- og overvannssystem.
2. Entreprise omfatter kunststoffdekkearbeidene som består av levering og montering av stavkasse og stasplanker, levering og legging av vanngjennomslippelig kunststoffdekke (basisbelegg av gummigranulat og bindemiddel som struktursprøytes) samt oppmåling, oppmerking og montering av sarg.
Tilbyderne har anledning til å gi pris på 1. Entreprise eller 2. Entreprise eller begge entreprisene.
Fremdrift:
1. Entreprise: Oppstart ca. 9. Mai 2011, ferdigstillelse ca. 1. Juli 2011.
2. Entreprise: Oppstart primo juli 2011, ferdigstillelse ca. 15. August 2011.
Anbud id:
136420
  • Sted:
    Sola
  • Registrert:
    Fredag 4. Mars 2011

Lignende oppdrag i Rogaland

2 anbud