Elektriker, Entreprenør, Maler, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2611 Siste år
938 Siste 3 mnd
225 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sola vgs - avdeling for flyfag ved sola sjø. tilbygg og rehabiliteringsarbeider

Registrert Dato: Mandag 31. Januar 2011

Rogaland fylkeskommune skal oppgradere og utvide lokalene til flyfaglig linje ved Sola videregående skole. Arbeidene vil omfatte tilbygg over to etasjer samt rehabilitering av undervisningsrom og verksteder i den eksisterende hangaren.
Avdeling for flyfag holder til i hangaren ved Sola Sjø, der de deler hus med Flymuseet. Adresse: Flyplassvegen 131, 4050 Sola.
Planløsninger og beskrivelser med angitte mengder for alle fag er gitt av arkitekt og rådgivende ingeniører for de enkelte fag. Store deler av prosjektet vil være ombygging og oppussing av lokaler som er i varierende teknisk og funksjonell tilstand. Ulike soner er etablert for å skille mellom arealer som skal pusses opp, bygges om eller nybygges. I ombygde deler legges TEK-07 til grunn for prosjektet, mens nybygget (tilbygget) i tillegg skal tilfredsstille krav til lavenergibygg.
Tilbygget har hovedkonstruksjoner bestående av søyler og dragere i limtre. Gulv på grunn uten kjeller. Tiltaket er i brannklasse 1. I alle soner skal det installeres nytt anlegg for ventilasjon og oppvarming.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere