Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Solskjerming i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Solavskjerming Lilleborg sykehjem 2

Oslo kommune v/Omsorgsbygg Oslo kf, Seksjon sye? Team vest heretter kalt «oppdragsgiver», innbyr til konkurranse med forhandling i ett trinn i forbindelse med anskaffelse av solavskjerming på Lilleborg sykehjem. Konkurransen har tidligere vært kunngjort som åpen anbudskonkurranse, og kunngjøres nå som konkurranse med forhandling.
oby er et kommunalt foretak eid av Oslo kommune som skal utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde formålsbygg. Pr. Januar 2011 er det samlede bygningsareal på ca. 900. 000 kvm fordelt på over 658 eiendommer. Bygningsmassen består i hovedsak av sykehjem og barnehager.
Lilleborg sykehjem er et sykehjem for somatiske pasienter, med en korttids- og en langtidsavdeling. Lilleborghjemmet har kapasitet til 125 beboere. Korttidsavdelingen har høy gjennomstrømning av beboere, disse har gjennomsnittlig botid på tre uker før de flyttes til permanente sykehjemsplasser.
Bygningen er oppført i 1980-81 og er bygget i plass støp betong og teglstein Bygget er på 7 tellende etg.
Beboere og ansatte ved Lilleborg sykehjem opplever mye inntrengning av sol da eksisterende solavskjerming er gammel, nedslitt og satt ut av funksjon.
Behovet for denne anskaffelsen kommer som en følge av at eksisterende solavskjerming er fra 1980-81 hvorav de fleste avskjermingene er defekte og ikke lenger lar seg utbedre. Formålet med anskaffelsen er derfor å ivareta solavskjerming på bygget, slik at man høyner livskvaliteten til beboerne på hjemmet.
For mer informasjon, vises det til konkurransegrunnlaget med vedlegg som hentes fra Oslo Kommunes anskaffelsesportal - #URL0#
Anbud id:
206314
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 13. Juli 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud