Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Stålarbeider i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

631 Siste år
174 Siste 3 mnd
50 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Solvent Degradation Rig

Registrert Dato: Tirsdag 30. August 2011

Produksjon av rigg for degraderingsforsøk av kjemikalier brukt til CO2 fangst
I 2006 ble det gitt konsesjon til å bygge et kombinert kraft- og varmeverk på Mongstad nord for Bergen. En del av utslippstillatelsen betinger at det skal bygges CO2 fangst anlegg i forbindelse med kraft- varmeverket. Prosjektet som er etablert for å planlegge CO2 fangst anlegget er CO2 Capture Mongstad ? CCM. Prosjektet er nå i en planleggingsfase.
Utslipp fra anlegg basert på aminer eller aminosyrer kan potensielt gi uheldige og skadelige virkninger på mennesker og natur i nærmiljøet. Risikoen og konsekvensene er ikke klarlagt, og dette jobbes det videre med.
En del av undersøkelsene av kjemikaliene er planlagt gjort i en laboratorieskala rigg, designet med formål om å undersøke kjemikalienes degraderings- og utslipps potensial. Denne riggen består av en absorber uten vannvask, en desorber, en kontinuerlig kjemikalieloop med oppvarming og kjøling, instrumenter og kontrollsystem og en ekstern, syntetisk røykgasskilde. Kjemikaliene som kjøres i riggen skal stresstestes med økt oksygeninnhold i røykgass, økt temperatur og økt NOx-konsentrasjoner i røykgassen.
Designet på denne riggen er utarbeidet, og denne forespørselen går på å kjøpe inn og lage komponenter og bygge fire til seks duplikater av denne riggen. Etter ferdigstillelse skal riggene sendes til lokasjoner (verdensomspennende) som vil bli oppgitt på et senere tidspunkt.
Konstruksjon av 4-6 rigger

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Stålarbeider

Anlegg, Ferdigstillelse, Kjøling

Porsgrunn, Telemark

Avsluttet: Torsdag 05. Januar 2012