Møbelsnekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

396 Siste år
119 Siste 3 mnd
30 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Soveromsgarderobe og pult / kommode

Registrert Dato: Onsdag 06. Februar 2013

Hei

Ønsker et tilbud på garderobe på soverommet. I utgangspunktet hadde vi sett for oss skyvedører, for å spare plass, men synes det er penere med vanlige skapløsning så derfor er det dette vi ønsker å gå for. Har lagt ved en tegning som viser hvor vi ønsker garderoben, samt noen mål. Vi ønsker kun på soverommet i denne omgang, så se bort fra oppmerket område i gang.

Vi kan desseverre ikke få til skap fra vegg til vegg da det er et vindu som gjør dette vanskelig, men rommet er ca. 3m og 30 cm bredt så vi kan bruke 2, 3 m til garderobe. Resten av plassen (altså 1m sånn omtrent) ønsker vi å bruke til pult med skuffer på den ene siden. Ønsker så helhetlig løsning som mulig.

I skapet har vi behov for hyller, eventuelt kurver (om dette er noe dere lager / har) I tillegg til hengeplass. Vi ønsker å utnytte plassen godt og ser at vi kan ha en dybde på skapet som er 90 cm. Takhøyde er 2, 6 m

Altså; Lengde uten pult / med pult; 2, 3m / 3, 3m
Dybde; 90 cm
Høyde; 2, 6m

Imøterser deres respons og eventuelt tilbud. Dersom dere trenger mer eller annen informasjon er det bare å ringe meg eller sende mail.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Garderobe, Skap, Skyvedører, Vegg, Vindu

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 11. Februar 2013