Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

SP- og OV-ledning Ringeriksveien

Bærum kommune sammen med Statens Vegvesen (svv) og Bane nor skal etablere spillvannsledning, overvannsledning, vannledning og høyspent på strekningen Tangen til Bjørum sag. Overvannsledning og vannledning skal etableres kun på deler av strekningen.
Denne entreprisen fra Tangen bro til Bjørum sag er den andre av i alt tre entrepriser i området som skal sikre vann, avløp og strømforsyning til Sollihøgda. Oppstrøms har denne entreprisen et grensesnitt mot en pågående entreprise fra Bjørum sag til Sollihøgda (Sollihøgda va). Ved Nordby vil denne entreprisen ha grensesnitt mot en annen entreprise; vannledning fra Rykkinn til Skui.
Hovedtraséen i prosjektet er ca. 5400 m lang og har to vannkummer, 38 selvfallskummer og 22 trekkegroper. Traséen følger Skuiveien (RV617) og Ringeriksveien (RV182) fra Tangen bro til Bjørum sag, der den kobles på entreprisen Sollihøgda va.
i forbindelse med arbeidene skal Skuiveien/Ringeriksveien, g/s vei, og grønt-rabattene reetableres og tilbakeføres i den stand det var før tiltakene. Dette inkluderer også reetablering av Solvhølen bru ved profil 850 - 870.
Det er ikke definert noe riggområde for arbeidene. Det påligger entreprenøren å oppdrive egnet areal som dekker deres behov i forbindelse med utførelse av arbeidene. Entreprenøren må selv sørge for leieavtale med berørte grunneiere ved tiltak og bruk av arealer utenfor angitt område/anleggsområdet.
Anbud id:
623340
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Tirsdag 24. Desember 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud