Maler i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

114 Siste år
35 Siste 3 mnd
17 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sparkling av lister og karmer

Registrert Dato: Tirsdag 30. Oktober 2012

Hei!

Vi har et nytt hus fra 2009 hvor vi ønsker å sparkle og male alle karmer og lister + ca. fem andre småflikkingssaker i taket i forskjellige rom inntil listene.

Huset er 160 kvm. totalt og går over to plan med kombinert stue / kjøkken, vaskerom, to bad, loftstue (med høyt under taket enkelt steder) og fire soverom. (11 dørkamer inkludert ytterdør og verandadør, 12 vinduer + velux vinduer som jeg ikke tror det må gjøres noe med)

På to av soverommene må det males noe inntil listen, samt et par steder må taket males (muligens sparkles først) da det har oppstått en sprekk i gipstaket etter at huset har satt seg. Dette er i loftstuen hvor det høyt under taket, så jeg har ikke fått sett om det må sparkles først. Gjelder ca. 50 cm lang og 1 (?) cm bred ´sprekk´. På bad må det fikses litt rundt et Villavent uttak i taket. På det ene soverommet må det fikes noen huller i taket etter en lampe som er flyttet.

Ta gjerne kontakt på mail for å avtale en dag det kan passe å komme innom å se på jobben eller om dere ønsker mer informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maler

Karmer, Kjøkken, Lister, Male, Soverom, Sparkle, Stue, Verandadør, Vinduer, Ytterdør

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Onsdag 28. November 2012