Maler, Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

781 Siste år
271 Siste 3 mnd
70 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sparkling og maling

Registrert Dato: Mandag 30. Januar 2012

Vi bygger et modul / ferdighus i Spikkestad med trenger hjelp med noen enkelte ting og ønsker derfor anbud på følgende tjenester:

- Sparkling og sliping av gipsplater på vegg i 1 etasje, som er ca. 120 kvm. i grunnflate. Det er ca. 175 kvm. veggflate fratrukket dører og vinduer. Gipsplatene er 90 cm brede. Vegglister og takklister samt dører er ikke montert. Sparklingen ønsker vi helst startet i uke 13 og ferdigstilt før påske – fint om dere oppgir hvor mange mann dere kan sette til denne jobben og hvor raskt den kan bli ferdig.

- Maling av ovenfor nevnte gipsvegger. Farger velger vi selv.

Fint om det spesifiseres om prisene som oppgis er inkl. Eller eksl. Mva, sånn ca. hvor mange timer dere bruker på hvert oppdrag (fint å vite uansett om dere oppgir en totalpris eller timespris) og om dere står for materialer samt hvor mye materialene kommer på inkl. Mva.

Fint om dere også oppgir om dere har ledig kapasitet i slutten av mars begynnelsen av april, samt noen referanser vi kan kontakte.

Ser frem til å høre fra dere så raskt dere har anledning. Vedlagt finner dere plantegninger av huset.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maler, Snekker

Dører, Ferdighus, Gipsplater, Gipsvegger, Maling, Måling, Materialer, Modul, Plantegninger, Sliping, Sparkling, Vegg, Veggflate, Vegglister, Vinduer

Spikkestad, Buskerud

Avsluttet: Tirsdag 28. Februar 2012