Entreprenør, Rørlegger i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

726 Siste år
257 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sprinkleranlegg - eldre teaterbygning - "konservativen"

Registrert Dato: Torsdag 17. Desember 2009

Det skal anskaffes sprinkleranlegg til et eldre teaterbygg.
"Konservativen" i Halden er Norges eldste teaterbygning (1750) og er et typisk tømmerhus/trebygg. Bygget har tre etasjer, hvorav 3.etasje er kombinert med loft. Kjelleren består kun av et kryprom. Takkonstruksjon og etasjeskiller består av trebjelkelag med grove bjelker og varierende fyll. Teatersalen ligger i 2 etasje, og har et stort rehabiliteringsbehov. I 1. etasje er det diverse smårom, og i 3.etasje har det vært en leilighet.
Byggets fremtidige bruk er fortsatt diskusjonstema. Det er imidlertid grunn til å anta at selve teatersalen (dersom den rehabiliteres) vi få et visst ?museumspreg? og således kun vil bli benyttet ved spesielle anledninger og ikke til ordinære teateroppstetninger. I 1. etasje har arealene vært benyttet av foreninger til utstillinger, systue etc., og det antas at denne type bruk vil fortsette.
Bygget har sine naturlige bruksbegrensinger da det er problematisk å etablere et luftbehandlingsanlegg som tilfredsstiller dagens krav.
Bygningen er i dag utstyrt med brannalarm basert på manuelle meldere og røykdektorer. Det er et brannskap i 1. etasje og for øvrig er det utplassert slokkeapparater.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Rørlegger

Brannalarm, Kryprom, Loft, Sprinkleranlegg, Takkonstruksjon, Varierende

Halden, Østfold

Avsluttet: Fredag 22. Januar 2010