Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Sprinkleranlegg Follebutunet

Generalentreprisen omfatter installasjon av slokkeanlegg på Follebutunet med bruttoareal på ca. 6960 m2. Installasjonen av slokkeanlegget fører med seg: -Installasjon av sprinkleranlegg i alle deler av bygget (kalde tomme loft medtas ikke, men tekniske rom på loft sprinkles)
-Nytt vanninntak fra eksisterende vannledning (inkludert ny kum med tilbakeslagsventil). Dersom eksisterende vannledning må avstenges > 8 timer må det legges opp midlertidige vanntilførsel til berørte boliger. Det forutsettes at dette gjøres i frost-fri periode.
- Hjelpearbeider fra bygg blant annet: åpning/lukking av himlingsplater, utskifting av himlingsplater i korridorer i bygg b, hulltaking i vegger/dekker, oppgradering av vegger og dør til hovedtavlerom og teknisk rom/sprinklersentral samt branntetting av gjennomføringer
- Hjelpearbeider fra elektro blant annet: strømforsyning og koblinger til alarmanlegg, demontering og remontering av armaturer og elektriske komponenter.
Beskrivelsen inneholder mengder og detaljer for sprinkleranlegg, det aksepteres alternative tilbud. Beskrivelsen inneholder også en opsjon for fjerning av deler av eksisterende seksjoneringsvegg/utstikkere over tak.
Anbud id:
685515
  • Sted:
    Gausdal
  • Registrert:
    Onsdag 2. Desember 2020