Stålarbeider i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

130 Siste år
36 Siste 3 mnd
8 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Stålarbeider nybygg enebolig

Registrert Dato: Mandag 14. Februar 2011

Vi skal bygge nytt hus og ønsker i den forbindelse noen pristilbud fra dere på oppsetting av rammeverk i stål for etasjeskillere. Vi har 3 alternative løsninger; bærebjelker i tre for etasjekille i tre (1), bærebjelker i stål for etasjeskille i tre (2) og bærebjelker i stål for etasjeskille i spenncon elementer (3). Den løsningen vi ønsker mest er 3, mens 2 kommer på andreplass og 1 på en klart sisteplass. Dessverre kan vi ikke bare ta hensyn til utseende og funksjon men må også se på prisen. Vi ønsker pristilbud fra dere på oppsetting av stålkonstruksjonen for løsning 2 og 3.

Løsning 2: Ligger vedlagte hustegninger av underetasjen. Det er selvbærende takstoler slik at det ikke er nødvendig med bærevegger i første etasjen. Fint om dere plasserer bærebjelkene der det er nødvendig og gir oss en pris på montering.

Løsning 3: Elementene legges fra bakvegg over stålkonstruksjon som vist på tegningen ved rød linje.Med denne løsningen må vi benytte Hulldekker SD1200/320. Disse er 32cm tykk, og har en egenvekt på 420kg/m2. De vil minst tåle en påført egenlast på 200kg/m2 og en nyttelast på 200kg/m2 (boliglast).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Stålarbeider

Bakvegg, Bærebjelker, Bærevegger, Hustegninger, Pris, Pristilbud, Stålkonstruksjon, Takstoler

Frekhaug, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 24. Februar 2011