Betong, Murer i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

329 Siste år
105 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Støp av såle og ringmur for 4 garasjer i drammen

Registrert Dato: Mandag 02. August 2010

På fire nabotomter på Kniveåsen i Drammen ønskes tilbud på støp av plate med ringmur for garasje. Arbeidet består i å støpe såle pluss ringmur klar for å sette opp garasje på 6,2 x 8,0 m. Alle fire garsjene er like store i grunnflate.
Underlaget det skal støpes på er ferdig kultet med duk under. Det er pukk på overflaten. Isolering må legges i grunn før støp da tomtene består av leirgrunn. Såle til garasje 1-3 er klar for støping nå, mens garasje 4 er klar til å støpes i starten av 2011.
Pristilbud skal inkludere alt av materialer som skal brukes (betong, armeringsjern, isolering, etc) slik at det blir en totalpakke.

Garasje 1:
Ringmuren skal være 45cm høy over ferdig gulv (Målt i portåpning). Ved port må muren være maks 10cm bred og godt armert. Planlegger å legge en avrenningsrist i forkant av garasjen for å ta unna smeltevann. Dette legges ned i sålen foran garasjeporten. Mulig at sålen må lages noe lengre for å få plass til denne rista. Fall garasjegulv: 1 cm pr. meter.
Se vedlegg:
1. Tegning over grunnmur fra Grimstad Garasjen.

Garasje 2:
Ringmuren skal være 55cm høy over ferdig gulv og minimum 10cm bred (målt i portåpning). Ved port må muren være maks 10cm bred og godt armert. Planlegger også her å legge en avrenningsrist i forkant av garasjen for å ta unna smeltevann. Dette legges ned i sålen foran garasjeporten. Mulig at sålen må lages noe lengre for å få plass til denne rista. Fall garasjegulv: 1 cm pr. meter.
Se vedlegg:
2. Tegning over grunnmur fra Grimstad Garasjen.

Garasje 3 og 4:
Ringmur på ca 50 cm over ferdig gulv og minimum 10cm bred. Garasje 3 skal bygges av huseier selv, mens garasje 4 blir en Grimstadgarasje. Garasje 4 er enda ikke bestilt hos Grimstadgarasjen, og det foreligger derfor ingen tegninger enda.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere