Flislegger, Murer, Snekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

421 Siste år
158 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Støpe gulv og flislegging på bad

Registrert Dato: Mandag 13. Februar 2012

Rommet som skal bli bad har pr i dag pukk og grus på gulvet ettersom gammelt gulv har blitt pigga opp og fjerna pga lav takhøyde. Så gulv må støpes og isoleres.

Videre skal det settes opp en lettvegg inn mot dagens vaskerom (vi fikser), de tre andre veggene er lecavegger hvorav to av disse er yttervegger. Her bør det etterisoleres, mens alle 3 lecavegger bør lektes ut for avretting. Veit ikke hva som er vanlig, men vi ser for oss at det blir rupanel på veggene bak gips eller våtromsplater slik at vi har ´litt å skru i´ med tanke på ting som skal skrus fast på veggen.

Gulvet skal flislegges med 30x30 granittfliser som vi skaffer selv, veggene blir med hvite blanke fliser størrelse 25x40, 30x60 eller 30x90 ser det ut som. Vi tenkte en liten skillevegg ved siden av toalettet som kanskje er en meter høy og en meter lang, bygd i glassbyggerstein. Målet på badet er ganske nøyaktig 3 x 5 m etter at det er lekta ut og isolert.

Vi har rørlegger og elektriker.

På badet skal det være 2 dører og et vindu, vi monterer selv, men tenkte det var greit å nevne m. T. P. Flisjobben. Vi skal ha vegghengt toalett, dusjhjørne og boblebad, regner med at dere som håndverkere veit hva som skal til av membran da.