Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Murer, Radon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1241 Siste år
347 Siste 3 mnd
112 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Støping av kjellergulv i eksisterende hus

Registrert Dato: Mandag 03. Oktober 2011

Bakgrunn: Støping av gulv i kjeller på eksisterende hus. Huset er bygget i 1987, men halve kjelleren er ikke innredet, og her skal det støpes gulv med elektriske varmekabler. Det er pukk i kjelleren i dag. Arealet er 40m2. Utføres iht byggforsk byggdetaljblader.

Eksisterende masser må avrettes og muligens komprimeres noe. Deretter bygges gulvet forskriftsmessig med radonsperre, isolasjon, fuktsperre, armering, varmekabler og støp.

- Radonsperre legges med tette overganger mellom eksisterende konstruksjoner.

- 100mm isolasjon: Rockwool Støpeplate Pluss eller tilsvarende benyttes i to lag med forskjøvne skjøter med 0,2 mm PE-folie på oversiden. Det er viktig å få en tett overgang mot kjellervegg, innvendige bærevegger og rundt gjennomføringer i gulvet. Det er vesentlig å unngå kuldebroer mot yttervegg.

- Plastfolie

- Kyllingnetting

- Varmekabler effekt 100 W/m2: Legges forskriftsmessig og skal kontrolleres av byggherre før støpen legges. Byggherre forbeholder seg retten til å be entreprenør legge kablene om igjen dersom de ikke legges etter leverandørens anvisning. Varmekabler trenger ikke kobles til.

- Svinnarmeringsnett K131 legges så høyt mot toppen som mulig.

-Gulvstøp betongkvalitet B20: Gulvet støpes ut i min 50-70 mm tykkelse. Varmekabler skal ha minimum 20 mm overdekning.

Det står en varmtvannsbereder på pall i kjelleren der det skal støpes. Denne må tømmes og heves/flyttes midlertidig, slik at man får støpt under.

Det er også et sluk i gulvet. Det antas at det vil være greit med fall kun i et mindre område rundt sluket. (ikke hele kjelleren). Løsning på dette kan diskuteres.

Det er tilgjengelig for levering av ferdigbetong med betongpumpe.

Kun skriftlige tilbud. Gjerne pr e-post