Betongsaging, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Murer, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4118 Siste år
1072 Siste 3 mnd
307 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Større rehabiliteringsjobb i enebolig - bad, kjøkken, gang, mm

Registrert Dato: Fredag 28. September 2012

Vi overtar en enebolig i januar 2013 og skal pusse opp to bad, kjøkken, gang + +. Vi ønsker at det gjennomføres full befaring før endelig pristilbud gis, samt at rørlegger er med på befaring. I utgangspunktet ønsker vi en totalentrepenør for hele jobben som beskrevet under. Arbeidet ønskes utført i tidsrommet januar - mars 2012.

Oppdragsbeskrivelse:

Bad nede
Vi ønsker å slå sammen to bad (ett fra 1976 og ett fra 1987) og lage et helt nytt bad (totalt 7, 7 kvadratmeter). Veggen mellom de to badene er i betong og bærer en del av gulvet i etasjen over som også er støpt. Totalt er arealet på X m3.
Vi vil gjøre mye av rivingen på de to badene selv, men gulv må pigges opp, det må legges nye varmekabler og støpes nytt gulv (med to sluk). Vi ønsker også flytte på eksisterende sluk / avløp og kloakk.
Vi ønsker en vurdering av om hele bæreveggen kan fjernes og erstattes med stålbjelker el. L og eventuelt hvor dyrt dette vil bli, opp mot å la deler av veggen stå for å beholde den bærende funksjonen.
Vi ønsker å flytte dusj, servant og badekar, så nytt røropplegg for dette må på plass. Det må også vurderes om eksisterende avtrekk må legges om.
Det skal tettes igjen der hvor døren til det ene badet har vært.
Det må legges ny membran og fliser på hele badet samt male taket. Nytt dusjhjørne, badekar, servant, toalett og skap skal monteres.
Det må også utføres noe elektrikerarbeid ifm med montering av varmekabler og belysning.
Vi ønsker at det foretas en befaring før det gis anbud da vi gjerne vil diskutere ulike løsninger med tanke på veggen mellom de to badene og plassering av nye sluk, rør, etc… Hva er mulig og hva er økonomisk lurt?

Bad oppe
Et lite bad (ca 3 kvadratmeter) bestående av dusj og servant skal totalrenoveres. Badet ble laget i 1987. Det må rives en flislagt murvegg (dette gjør vi selv) samt rive fliser på vegger og pigge opp gulv. Det må legges nye varmekabler og fliser, evt. Lage ny støp. Det skal settes inn et dusjhjørne / dusjvegger som kan slås inn, og settes inn ny servant med skap under. Dusj og servant skal være på samme plass som i dag og sluk vil derfor være på samme sted.Kjøkken
Nytt kjøkken skal bestå av opprinnelig kjøkken samt tilliggende rom som i dag fungerer som vaskerom (totalt ca. 20 kvadratmeter). Veggen mellom disse rommene må fjernes og dette er en bærevegg. Her må det settes inn en drager. Langs veggen som skal rives går avluftningsrør fra kjeller, vann og strøm. Dette må legges om.
Nåværende kjøkkeninnredning og skap på vaskerom må rives (dette gjør vi selv).
Det må legges nytt gulv i det utvidede kjøkkenet (parkett). Gulvet i det rommet som har vært vaskerom, skråner mot et sluk og må rettes ut.
Vask og oppvaskmaskin skal flyttes og det må lages nytt avløpsrør og vannrør.
Det skal settes inn en ny og bredere dør, evt. Dobbeldør mot stue (da må man evt flytte lysbryter og stikkontakt som ligger inntil.
Elektriker må legge opp nye punkter for kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, i tillegg til belysning.
Vegger skal tapetseres og males og tak skal males. Ny kjøkkeninnredning skal monteres.

Gang / inngangsparti / toalett
Her skal det legges varmekabler og fliser på et areal som er ca. 16 kvadratmeter. I den ytterste delen er det i dag fliser, disse må pigges opp. I den innerste delen er det kork-gulv, dette skal fjernes. Her må det støpes en såle. I tillegg skal det settes opp et returrekkverk rundt trapp som fører ned til underetasje.

Nytt vaskerom
Dette er per i dag et kjellerrom på ca. 9, 5 kvadratmeter. Rommet har sluk og vannførende rør som fører inn i rommet, men det har ikke vært benyttet til vaskerom el. L før. Det skal monteres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Gulvet er av betong, her skal det legges linoleum. Det må også vurderes om det må monteres en avtrekksvifte – og i så fall må det sages hull gjennom en betongvegg for å få montert denne.